Abone Ol

Britney Spears'tan Türkiye Paylaşımı! Görüntüler Spears'ı Ağlattı

İstanbul’da bir anaokulunda öğrenciye annesi tarafından yapılan sürpriz doğum günü görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Britney Spears, bu görüntüleri paylaşarak "bu video beni ağlattı" dedi.

Britney Spears'tan Türkiye Paylaşımı! Görüntüler Spears'ı Ağlattı

Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada paylaşılan bir video viral olmuştu. Anaokuluna giden bir çocuk arkadaşlarıyla oyun oynadığı sırada, karşısında elinde pastayla annesini görünce büyük şaşkınlık yaşamış ve gözleri dolan çocuk annesine sarılıp, elini defalarca kez öpmüştü. Annesinin sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşayan çocuğun görüntüleri sosyal medyada kısa sürede en çok izlenen videolardan biri olmuştu.

İzleyenlerin gözleri doldu! Annesinin doğum günü sürprizi yaptığı çocuğun videosu sosyal medyada popüler oldu

"BU VİDEO BENİ AĞLATTI"

O görüntüleri izleyen Britney Spears gözyaşlarına hakim olamadı. Geçtiğimiz günlerde, nişanlısı Sam Asghari ile ilk bebeklerini beklediklerini duyuran 40 yaşındaki Amerikalı pop yıldızı Britney Spears, minik çocuğun o görüntülerini 40 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşarak 'Bu video beni ağlattı' ifadelerini kullandı.

Spears paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ''Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim gibi hissettim! En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler gününde baygındım… Bir gün geciktim çok üzgünüm… Neyse, bu video beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin!!! Gerçekten küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü’nüz kutlu olsun!''