Abone Ol

Britney Spears'ın korumasından şok iddia! Benimle yatmak istedi!

MEDYAFARESİ DIŞ HABERLER- Skandallarıyla adından sıkça söz ettiren Britney Spears'ın başı şimdi de eski koruması ile dertte!

Britney Spears'ın korumasından şok iddia! Benimle yatmak istedi!

Skandallarıyla adından sıkça söz ettiren Britney Spears yine gündeme bomba gibi düştü.

Şarkıcı tarafından defalarca tacize uğradığını iddia eden 29 yaşındaki koruma Fernando Flores, Britney Spears'a dava açmaya hazırlanıyor!

Eski bir polis olan 29 yaşındaki Fernando Flores, Britney'nin kendini teşhir etmesine öfkeli.

İşte Evli ve iki çocuk babası Fernando Flores'ten şok açıklamalar:

Britney Spears ile çalışmak tüm güvenlik görevlileri için kabus gibi bir iş!  Onun California'daki evinde çalıştığım dönem, beni bir seks oyuncağı olarak görüyordu. Aslında her zaman aynı şeyi yapardı. Beni arar, yatak odasına çağırır ve 15 dakika içinde orada olmamı söylerdi.

Bir gün odasına gittiğimde çıplaktı. Ellerini vücudunun üzerinde dolaştırıyor, kendini tatmin ediyordu. Sanırım o gün tahrik olacağımı ve karşı koyamayacağımı düşündü ancak ben orayı terk ettim. Tek hatırladığım kendini daha fazla gözler önüne sermeye çalışıyordu.

BRİTNEY SPEARS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


Bu durumda bir karar aldım. İşten ayrılmak dışında bir seçeneğim kalmamıştı.

"Sadece işimi iyi yapmak istiyordum, ama Britney buna müsaade etmedi" diyen iki çocuk babası Flores, güzel şarkıcıdan kendisini taciz ettiği iddiası ile 10 milyon sterlin istiyor.

Daha önce başka bir erkek personeli ile de aynı şekilde anılan Spears için bu cinsel taciz davası bir ilk olmayacak. Skandallar kraliçesinin eski koruması Tony Barretto da, ünlü şarkıcının evde sürekli çıplak gezdiğini ve elemanlarını taciz ettiğini iddia etmişti.