Abone Ol

Britney Spears Sonunda Özgürlüğüne Kavuştu

Ünlü şarkıcı Britney Spears 13 yıl sonra bağımsızlığına kavuştu. Mahkeme baba Jamie Spears'ın vasiliğini kaldırdı.

Britney Spears Sonunda Özgürlüğüne Kavuştu

ABD'de 1990'lı yılların sonu ve 2000'li yılların başında pop müzik denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Britney Spears, babasıyla olan vasilik mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Los Angeles'ta görülen davada Britney Spears'ın vasiliğin sonlandırılması talebi yargıç tarafından kabul gördü. Baba Jamie Spears'ın vasiliği 30 dakika süren kısa bir duruşmanın ardından resmen bitti.

"ŞİMDİYE KADARKİ EN İYİ GÜN"

Britney Spears kararın sevinçle karşıladı. Sosyal medya hesabından mahkeme önünde bekleyen hayranlarının görüntülerini paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımına "Sanırım günün kalanında ağlayacağım! Şimdiye kadarki en iyi gün" notunu düştü.

2007 yılından itibaren özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle ruh sağlığı bozulan Spears, bir dönem rehabilitasyon merkezinde tedavi gördü. O süreçte ünlü şarkıcının babası Jamie Spears, kızının servetini yönetmek için vasi olarak atandı.

“KIZININ İYİLİĞİ İÇİN”
Babasının artık vasi olmasını istemeyen Spears, geçtiğimiz aylarda mahkemeye başvurdu. Baba-kız arasında yasal bir savaş başlarken, Jamie Spears kamuoyu baskısının ardından ‘kızının iyiliği için’ vasiliği bırakacağını söyledi.

Söz konusu dava resmen sonuçlandı. Los Angeles’ta görülen davanın karar duruşmasında Jamie Spears’ın vasiliği sona erdirildi. Hakim, ünlü şarkıcı için herhangi bir tıbbi muayeneye gerek olmadığını söyledi.