Abone Ol

Boyu kısa ve göbekli bir erkek nasıl şık giyinir?

Şunu unutmayın ki çok pahalı markalardan giyiniyor olmak sizin doğru giyindiğinizi göstermez. Stil danışmanı Berna Durmuş yazıyor.

Boyu kısa ve göbekli bir erkek nasıl şık giyinir?

En  doğru ve size en iyi yakışanı elde edebilmek için  öncelikle vücut şeklinizi bilmeniz gerekir. Bunu öğrendikten sonra kıyafet seçimlerinizi de buna göre yapmalısınız. Seçtiğiniz  kıyafetlerle güzel yerlerinizi ortaya çıkarırken kusurlarınızı da kapatabilirsiniz.

Şunu unutmayın ki çok pahalı markalardan giyiniyor olmak sizin doğru giyindiğinizi göstermez. Giyiminiz vücut tipinize ve ten renginize uygun olmalıdır. Başkalarının üzerinde beğendiğiniz seyler sizin üzerinizde de güzel duracak anlamına da gelmez.

İşte size giyinirken göz önünde bulundurabileceğiniz birkaç öneri


İNCE VE UZUNSANIZ

Dikey çizgili kumaşlardan yapılmış tasarımlardan uzak durun. Bunlar sizi daha da uzun ve ince gösterecektir. Enine çizgili gömlekleri tercih edin bunlar size hacim kazandırır ve olduğunuzdan daha yapılı görünürsünüz.


Göğüs çizgisinde yer alan kalın bir çizgi omuzlarınızın  geniş görünmesini sağlar.
Üzerinde büyük desenler olan gömlekler ve t-shirtler, büyük ekoseler sizi olduğunuzdan daha yapılı gösterecektir.


Açık renkleri tercih edin koyu renklerden uzak durun. 3 veya 3' den fazla düğmeli ceketlerden vazgeçin; bunlar daha da zayıf görünmenizi sağlar. Tek düğmeli veya en fazla 2 düğmeli ceketleri tercih edin.


BOYUNUZ KISAYSA

Dikey çizgili üstleri tercih edin; çizgiler size ektra bir kaç santim ekleyecektir.
Çok büyük desenleri tercih etmeyin; bunlar görüntünüzü çok abartır.
Pantolanlarınızda koyu renkleri tercih edin Siyah, lacivert, koyu gri gibi renk ve tonları sizi olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.  Özellikle ince, boyuna çizgili pantolonlar tam size göre..

Alışveriş yaparken satın almadan önce mutlaka deneyin .
Ne çok bol ne çok dar kıyafetleri tercih etmeyin.

En doğru seçim üzerinize tam olan kıyafetlerdir..

Berna Durmuş