Abone Ol

Böyle ayak fetişisti görülmedi

ABD'nin en kalabalık şehirlerinden New York'ta, kadınların ayakkabılarını ayağındayken çalan hırsız polisi alarma geçirdi.

Böyle ayak fetişisti görülmedi

New York metrosu şu sıralar ilginç bir hırsızlık vakasıyla karşı karşıya. Metroya binen kadınların ayakkabılarını ayağındayken çalan hırsız, çoğu kez ayakkabının tekini alıp kaçıyor.

Şikayette bulunan kadınların sayısındaki artış ise polisi harekete geçirdi. Polise hırsızın arkadan yaklaşıp doğrudan ayakkabılarına yöneldiğini söyleyen kadınlar korku dolu anlar yaşıyor.

Kamera kayıtlarını inceleyen polis, esrarengiz hırsızı tespit etmeye çalışıyor. Görüntülerde koyu renk giysiler giymiş ve siyah şapkalı bir kişi, arkasından yaklaştığı kadının ayakkabısını alıp hızla kaçarken görülüyor.

New York Polis Departmanı, iki kadının saldırganı teşhis ettiğini açıkladı.

MODEL AYIRT ETMİYOR

Ayakkabı hırsızının genellikle kadınların ayakkabılarının sağ tekini çaldığını ancak, topuklu, düz veya spor ayakkabı ayrımı yapmadığı belirlendi.

AYAK FETİŞİSTİ OLABİLİR

New York Post’a konuşan bir yetkili “Herhalde bir ayak fetişisti” dedi.

Kayıtlara göre hırsız son olarak Coney Adası’nda Batı 8. Cadde İstasyonu’nda saat 08.18’de metroya binmeye çalışan bir kadının ayağından Nike marka spor ayakkabısının tekini çalıp kaçtı.