Abone Ol

Boşandı bütün eşyaları yeniledi! İşte Sibel Can'ın muhteşem evi!

Ünlü şarkıcı, evliyken kullandığı bütün eşyaları değiştirdi, evini komple yeni baştan dekore ettirdi.

Boşandı bütün eşyaları yeniledi! İşte Sibel Can'ın muhteşem evi!

Sibel Can'ın 1.200 m2'lik dört katlı bahçeli evinde, 8 oda, 6 banyo, 1 hamam, 2 misafir tuvaleti var.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Ünlü şarkıcı, evliyken kullandığı bütün eşyaları değiştirdi, evini komple yeni baştan dekore ettirdi. Sibel Can'ın 1.200 m2'lik dört katlı bahçeli evinde, 8 oda, 6 banyo, 1 hamam, 2 misafir tuvaleti var. Sibel Can evin iç mimarisinde Necibe ve Birol Darcan çiftinden yardım aldı.

Sulhi Aksüt'ten boşanma kararı aldıktan sonra Beykoz Konakları'ndaki evinin içini tamamen değiştiren Sibel Can, hayatında yepyeni bir sayfa açtı. Evliliği döneminde kullandığı bütün eşyaları değiştirdi, baştan aşağı yeniden dekore ettirdi. Yeni haliyle de evinin kapılarını ilk kez bugün piyasaya çıkan Instyle Home'un şubat sayısına açtı. "Artık yeni bir hayat kurdum, baş köşeye de huzur koydum" diyen ünlü şarkıcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yemek saatlerinde herkesin evde olması çok önemli. Çalışma hayatımla ev yaşantımı ayırmayı iyi başardım. Sanatçıların yorucu ve tempolu bir hayatı vardır. Ama benim için eve girdiğim andan itibaren huzur başlar. Etrafımdaki çoğu arkadaşımı bambaşka hayatları olan insanlardan seçerim.

Genç anne olmanın yararı en iyi arkadaşımın çocuklarım olması. Yıllardır tatile hep beraber çıkmak alışkanlık haline geldi. Çocuklarım en büyük yardımcılarım. Kızım ben evde yokken eksikliğimi aratmaz, evi çekip çevirir.

6 ay önce evin dekorunu tamamen yenilemeye karar vererek Sıla'nın şarkısının çok sevdiğim sözleri gibi artık yeni bir hayat kurdum, baş köşeye de huzur koydum. Yaslandım arkama, dünü kovdum.

Evde güzel sofralar hazırlamaya oldum olası meraklıyım. Çünkü ailemde öyle gördüm. Babam da müzisyenlik yapmış, çok yer gezmiş, öğrenmiş birisiydi. Ayrıca çok da misafirperverdi. Sanıyorum bunlar bana ondan geçti. Evde sık sık yemek davetleri veririm. Her davetin temasına uygun farklı masalar hazırlamayı severim.