Abone Ol

Boris Johnson'dan DHA muhabiri Aynur Tattersall'a flörtöz yanıt

İngiliz medyası, basın toplantısında soru soran Türk gazeteci Aynur Tattersall ile ilgili kaleme aldığı haberi “Başbakan Johnson sorusunu sormadan önce kendini tanıtan gazeteciye flörtöz bir şekilde "Merhaba" derken yakalandı” başlığı ile verdi.

Boris Johnson'dan DHA muhabiri Aynur Tattersall'a flörtöz yanıt

NATO Liderler Zirvesi sonrası basın toplantısı düzenleyen İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a Dörtlü Zirve toplantısı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin nasıl geçtiğini soran Londra’da yaşayan gazeteci Aynur Tattersall ingiliz medyasında günün konusu oldu.

“Başbakan Johnson sorusunu sormadan önce kendini tanıtan gazeteciye flörtöz bir şekilde "Merhaba" derken yakalandı. Utandığı gözlemlenen Türk kadın gazeteci gülümseyerek kendini toplayıp sorusuna devam edebildi” diyen Express, Twitter'da da konunun kullanıcılar tarafından dikkat çektiğini diyaloğun sosyal medyada da “Az önce Boris Johnson'ın Türk gazeteciyi "Merhaba! diyerek selamlaması biraz şehvetli değil miydi?" başlığı ile Twitter'a da taşındığını yazdı.

Express Twitter da “Londra Belediye Başkanlığı ve Dışışleri Bakanlığı görevleri sırasında da kendisi ile yaptığı röportajlardan tanıdığı kadın gazeteci Johnson'a , soru yöneltmek isteyince kendisini tanıyarak coşkuyla selam verdi” şeklinde paylaşımlar yapıldığını vurguladı.