Abone Ol

Boomcu Onur meğer şakşakçılık yapıyormuş!

İşte İşler Güçler'in fenomen oyuncusu Boomcu Onur'un hiç bilinmeyen yönleri..

Boomcu Onur meğer şakşakçılık yapıyormuş!

İŞLER GÜÇLER’DE BOOMCU ONUR’UN SİX PACK ÖĞRENME ÇABASI! VİDEO

Ekranda örneğine az rastlanan farklı bir dizi olan İşler Güçler dizisi ekranda üç tane yeni star yarattı Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz..

Dizinin ana karakterlerini canlandıran bu üçlünün böylesine büyük ilgi görmesi normal. Ama dizi bir de ’beklenmedik bir kahraman’ yarattı: Boomcu Onur!

Seyirci söylediklerinin tek kelimesi anlaşılmayan, bu yüzden de sahnelerinde alt yazı kullanılan bu karakteri öyle sevdi ki Boomcu Onur kelimenin tam anlamıyla bir ekran fenomeni oldu.

Peki kim bu Boom’cu Onur biliyor musunuz? Dizideki ismiyle Boom’cu Onur, gerçek ismiyle Ahmet Dursun. 1993 doğumlu olan Dursun, ortaokuldan sonra öğrenimine devam etmemiş.

Suskunlar, Geniş Aile gibi dizilerde küçük roller üstlendikten sonra karşısına İşler Güçler dizisindeki Boom’cu Onur karakteri çıkmış. Ama Dursun’un ya da herkesin tanıdığı adıyla Boom’cu Onur’un kamera karşısınaki öyküsü daha eskilere dayanıyor.

Dursun annesiyle birlikte kadın programlarına seyirci olarak katılmaya başlamış. Kendi deyimiyle ’şakşakçılık’ yapıyormuş Dursun annesiyle birlikte. O sırada stüdyoda birinin dikkatini çekmiş. Kendisine yapılan "Tipin müsait git bir ajansa" tavsiyesine uymuş Dursun

Yine kendi deyimiyle ajans "yanlışlıkla fotoğrafını" İşler Güçler’in yapımcı firmasına gönderince de ekran yolu açılmış. Boom’cu Onur ekranda olduğu kadar sosyal medyada da çok ünlü.

Kimi onu ’dizinin en bomba karakteri’ olarak tanımlıyor. Kimi rolünün daha da artırılmasını istiyor. Bazıları onun tam bir ’halk adamı’ olduğu görüşünde. En çok da set işçilerini gündeme getirdiği için seviliyor Boom’cu Onur.

Bazı seyirciler onun Türk TV’lerinde bugüne kadar yaratılan en dikkat çekici yan karakterlerden biri olduğunu düşünüyor. Hatta sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa onun çıktığı sahneleri iple çeken seyirciler bile var. Öyle ya da böyle Boom’cu Onur İşler Güçler dizisiyle hayatının farklı bir dönemecine girdi..

İŞLER GÜÇLER’DE ANLATILAN İMLA KILAVUZU! VİDEO


İşler Güçler’den, Yalan Dünya’ya imalı gönderme -video-

İŞLER GÜÇLER’DE ŞAHİN K. FIRTINASI -VİDEO-

İŞLER GÜÇLER EKİBİ KOPUYOR.. VİDEO

İŞLER GÜÇLER’DEN BEREN SAAT’E GÖNDERME.. VİDEO

AHMET KURAL VE YÖNETMENİN KORSE SAVAŞI.. VİDEO

İŞLER GÜÇLER’DE OLAYLAR KARIŞIYOR.. VİDEO

BOOMCU ONUR’UN HAYAT HİKAYESİ.. VİDEO

İŞLER GÜÇLER’DE MİNİ ETEK KRİZİ.. VİDEO

AHMET KURAL’DAN ÇOK KONUŞULAN HAKA DANSI.. VİDEO

İŞLER GÜÇLER SPOR PROGRAMLARINI TİYE ALDI.. VİDEO

AHMET KURAL ELVAN DALTON OLDU.. VİDEO