Abone Ol

Bomba İddia: Saray'ın Gözüne Girmek için, Akşener'i Soyunma Odasına Almadı!

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Filenin Sultanları'nın maçını izledikten sonra soyunma odasına alınmamasının perde arkasını anlatan dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Bomba İddia: Saray'ın Gözüne Girmek için, Akşener'i Soyunma Odasına Almadı!

Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Filenin Sultanları'nın maçını izledikten sonra soyunma odasına alınmamasının perde arkasını yazdı.

Ataklı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle oldu:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener voleybolcu kızlarımızın Avrupa yarı final maçına gitmişti.

Akşener maç öncesi moral vermek için soyunma odasına gitmek istemiş ama federasyon başkanı Akif Üstündağ buna izin vermemişti.

İYİ Parti Genel Başkanı aynı başkan tarafından maçtan sonra da soyunma odasına sokulmamıştı.

Bunları dün yazmıştım.

Sonra pek çok tepki aldım.

Birincisi arayanların önemli bölümü “Akif Üstündağ’a hiç de hak etmediği övgüde bulunmuşsun.

Üstündağ’ın voleybolda elde edilen son başarılarda, inanın zerre kadar payı yoktur.

O, 40 yılın birikiminin üstüne gelip oturmuştur. Tabandan voleybolcu falan bulup çıkartmamıştır. O görev zaten 2-3 kulübümüz tarafından yerine getirilmektedir” dediler.

Bunu bilemem.

Ama bir de siyasi dedikodular var.

Söylendiğine göre Akif Üstündağ MHP kökenli ama son zamanlarda AKP’ye yanaşmış. Hatta son seçimlerde milletvekili olmak için çabalamış ama aday olmayı başaramamıştır.

AKP’den umudu kesince İYİ Parti’ye yanaşmak istemiş.

Tam o sırada “Spor Bakanı olma ihtimali” ortaya çıkınca yine yön değiştirmiş ve AKP’den beklenti içine girmiş.

Soylu’nun da çok yakını olduğu ileri sürülen Akif Üstündağ  kızlarımızın yarı final maçına Akşener gelince ne yapacağını şaşırmış.

Gerçi Akşener’i Belgrat’ta iyi ağırlaması halinde İYİ Parti’de kendine bir yer edinebilirmiş ama bakanlık hayali daha ağır basınca Akşener’i soyunma odasına sokmayarak sarayın gözüne gireceğini düşünmüş.

Bunlar dedikodular tabii ama dün söylediğimi yine söyleyeyim; Başarılı (öyle değil diyorlar ama olsun) bir federasyon başkanı sırf bir kişiye yaranmak için onurunu neden ayaklar altına alır acaba?