Abone Ol

Saddam yaşıyor mu? İdam edilen Saddam'ın dublörü müydü?

ÖZEL HABER! Irak'ın devrik lideri Saddam Hüseyin'in halen hayatta olduğu ve onun yerine Ahmed Al Zamin isimli dublörünün asıldığı ileri sürüldü. İşte ABD'de yayınlanan "Sun" dergisindeki inanılmaz haber!

Saddam yaşıyor mu? İdam edilen Saddam'ın dublörü müydü?

ABD'de yayınlanan haftalık "Sun" dergisinin son sayısında yer alan habere göre, Saddam Hüseyin'in Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde yaşadığı belirtildi.

CIA'nin gizli raporuna dayanan haberde Saddam'ın Bağdat'ın düşmesinden sonra kayıplara karıştığı kaydedilirken, Tikrit yakınlarında bir sığınakta ele geçirilen kişinin aslında Saddam'ın 8 dublöründen ona en çok benzeyen Ahmed Al Zamin olduğuna dikkat çekildi.

Saddam'ın ABD işgalinden önce çekilen görüntüleri ile mahkeme salonundaki Saddam'ın dişlerinin birbirine benzememesinin, en önemli delil olarak sunulduğu haberde ayrıca, gözaltındaki Saddam'ın cezaevinde yattığı süre içinde eşleri Sajida ve Samira ile görüşmeyi reddettiği de hatırlatıldı.

Eşlerinin cezaevindeki kişinin Saddam olmadığını rahatlıkla anlayabileceği ihtimaline karşı bu önlemin alındığı vurgulandı.

İŞTE TARİHİ BELGELER VE SUN'IN İDDİASI

Sun'ın haberinde Saddam'ın kendisinden bir yaş küçük olan Al Zamin'in kendi yerine geçmesi karşılığında Al Zamin'in karısı Kalima'ya iki buçuk milyon dolar verdiği ve tüm ailesinin Katar'da bilinmeyen bir yere nakledilmesini sağladığı iddia edildi.

Saddam'ın 22 Ağustos 2003'de Irak'ı terk ederek, Suudi hükümetinin himayesi altında Cidde'ye yerleştiği, buradaki evinin balkonunda görüntülendiği kaydedildi.

İŞTE SADDAM'IN 2003'TE SUUDİ ARABİSTAN'DA ÇEKİLEN FOTOОRAFI!

Bağdat'ta 1995 yılında düzenlenen bir kutlamaya, Saddam'ın başka bir dublörünün katıldığı fotoğrafın yer aldığı haberde, video kayıtlarını inceleyen uzmanların, mahkemedeki Saddam'ın alt çene dişlerinin bozuk, daha uzun ve sarı, gerçek Saddam'ın dişlerinin mükemmele yakın oranda sağlıklı ve beyaz olduğu değerlendirmesine de yer verildi.