Abone Ol

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm

Bu bölümün fragmanı Duru'nun ayak seslerini duyurmuştu. Bela geliyorum dedi ve geldi. Demir'in kardeşi Duru'nun Kaan'la bir geçmişi olabileceğini zaten tahmin etmiştik. Bu bölüm daha da bulandı.

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm

AİLENİN YARAMAZ ÇOCUĞU!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm - Resim: 1

Her evin bir ele avuca gelmez, hayta çocuğu olur. Mesela Şenkal ailesi için bu isim Bartu'dur. Ama Bartu ne kadar yaramaz çocuk olursa olsun sevimlidir, sempatiktir, komiktir. Ne iş karıştırırsa karıştırsın sonunda başını okşayıp sevesiniz gelir. Bir de bu yaramaz çocukların kötü versiyonu vardır ki, bunlar deyim yerindeyse elindeki bardağı gözlerinizin içine baka baka yere atan bebeklere benzerler. Yüzünüze gülerler de yine yapacaklarından geri kalmazlar. İşte Duru da tam bu tip yaramaz çocuklardan. Yani onun yaramazlığı Bartu gibi sevimli değil, tam tersine biraz şeytani. Görünen o ki Duru Amerika'ya gitmeden önce çok canlar yakmış. Buna hem ailesi hem de Kaan dahil. Şimdi de her ne kadar büyüdüm, hatalarımı telafi etmeye geldim diyerek herkesin yüzüne gülse de dakika bir gol bir maskesi düştü. Ayağının tozuyla hem ajansta ipleri eline almaya kalktı hem de Kaan'ı yeniden elde etmek için kolları sıvadı. Gerçi Kaan'ın tatlısına yaptığı sabotajdan sonra derdi cidden Kaan'ı geri kazanmak mı yoksa tamamen hırs yapma meselesi mi biraz düşündürdü. Duru şimdiden baş ağrıtacağını belli etti. Bakalım ilerleyen bölümlerde Duru'dan yana daha neler göreceğiz?

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm - Resim: 2

"ULU İNSAN OLDUĞUNU NE ZAMAN İLAN EDİYORSUN DEMİR'CİĞİM?

Duru'nun ajans yönetimine cebren ve hileyle yaptığı darbe girişiminden sonra Demir resti çekti ve adeta beni seven peşimden gelsin diyerek ceketini alıp çıktı. Tabii ki bir numaralı takipçisi Gökçe'den başkası olamazdı. Atıldıkları yeni macerada ilk işlerini bağlamak üzere Demir ve Gökçe bir ekmek markasının reklamını tasarlamak üzere yola çıktılar. Gökçe sıcak ve samimi tavırlarıyla marka sahibini ikna ededursun ikilimiz birlikte ekmek yapmayı bile öğrendiler. Bu esnada Gökçe ve Demir'in ufak ufak yakınlaşmalarına da şahit olduk. Demir her ne kadar karışık sinyaller göndermeye devam etse de, yavaş yavaş Gökçe aklına giriyor gibi görünüyor. Her şey iyi güzel de Demir'in elinden her iş gelen, kusursuz, süper bir adam olarak yansıtılması; Gökçe'nin her fırsatta nefes almadan başkalarına onun hakkında övgüler dizmesi biraz gerçeküstü kaçıyor sanki... Hani insana bir de "ulu insan" olduğunu ilan edin de tam olsun dedirtiyor. Demir bu şekilde dümdüz bir Bay Mükemmel olarak değil de hataları, sivri köşeleri zaman zaman başaramadığı şeyler olan daha gerçek bir adam olarak anlatılsa Demir'e inanmak, onunla empati kurmak daha kolay olabilir.

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm - Resim: 3

AÇILIN YILIN ÇİFTİ GELİYOR!

Bartu'yla tanıştığımızdan beri hayali kurulan Sema-Bartu çifti sonunda gerçek mi oluyor ne? Başta Bartu'nun yaptığı tüm şirinliklere rağmen Sema'nın ona özellikle abi demesi ve nişanlı olduğunun altını çizmesi moralleri bozsa da nişanlıdan gelen ihanetle birlikte Sema boşa çıkmış oldu. Üstelik şimdi bu ikili, karşılıklı çıkarlar için de olsa bir araya gelmiş durumda! Zaten Bartu için oynanan oyun bahane, onun deyimiyle sarılmalı öpüşmeli sevgilicilik oynamak şahane! Kısacası Bartu'nun aradığı bir göz Allah verdi iki göz diyebiliriz. Sema'dan yana bu aşkın önü hâlâ kapalı olsa da Bartu yaptığı tatlıjestiyle bizim kalbimizi çaldı bile. Oğlum Bartu sen buradan yürürsün, seni kimse tutamaz. Haydi inşallah olacak olacak olacak!

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm - Resim: 4

KAÇ CANIN KALDI HİKMET?

Bölümün en komik sahnesi kuşkusuz babasına bir şey belli etmeyeceğine söz vererek giden Gökçe'nin ağlayarak babasına her şeyi anlatması Hikmet'in de sahiden öleceğini sanarak kızıyla birlikte ağlamaya başlamasıydı. Zafer Algöz ve Hande Doğandemir baba-kız olarak bu bölüm epey iyi iş çıkarmışlar. Neyse ki Bartu'nun muhteşem yanlış anlaması hemen ortaya çıktı. Fakat Hikmet bu krizi fırsata çevirmeye kararlıydı. Durumu kullanabildiği kadar kullandı. Hatta Rezzan'ı yeniden evlenmeye ikna etmeyi bile başardı. Çevirdiğin numaralardan sonra inşallah yedekte canın vardır Hikmet. Çünkü gerçekleri öğrendiğinde bu kez Rezzan seni gerçekten öldürecek.

Bölüm sonu dedikodusu: Hayatımın Aşkı 6. bölüm - Resim: 5

DENGELER DEĞİŞİYOR MU?

Dizinin ilk bölümü ve hikâyenin genel akışı bize olası bir aşk üçgeninin sinyalini vermişti. Demir'in peşinden koşan Gökçe'nin zamanla Kaan'ı fark edeceği, bu süreçte ona yardımcı olan Kaan'ın da Gökçe'den hoşlanmaya başlayacağı tahmin edilmişti. Fakat görünen o ki hikâyenin çatısında bir değişikliğe gitme kararı alınmış. Gökçe'nin Kaan'la olan sahnelerinin ve iletişiminin azalması, ilk bölümlerde göze çarpan o kıvılcımların yoksayılması bir de apar topar Duru'nun gelmesi buna işaret ediyor sanki. Karar vermek için biraz erken olsa da aşk üçgeninden vazgeçilip ikinci bir çift yaratmak adına Kaan ve Duru manevrası yapılmış olabilir. Çünkü Gökçe bu ikiliyi kıskanmak bir yana beraber bile görmedi. Geçmişlerinden haberi olmadığı gibi bölüm boyunca Demir odaklıydı. Kaan ve Gökçe'nin arasında umut vadeden bariz bir çift elektriği varken neden böyle bir yol tercih edildi anlamak güç... Duru karakterini pek sevmeyeceğimiz aşikar! Üstelik canlandıran oyuncunun performansına da pek ısınamadık. Berk Hakman'ın karşısında çok varlık gösteremedi. Hal böyleyken Kaan ve Duru'da ısrar edilirse bu çifti benimsemek pek kolay olmayacak. Onların yerine Bartu ve Sema daha sevimli gelecektir.

Bu bölüm yeni yeni sevdaların çiçeği olan bir bölümdü diyebiliriz. Siz de favori çiftinizi yazın 9280'e gönderin. Gökçe'nin cebine gelsin. Bu haftalık bizden bu kadar, haftaya yeni bölümden sonra görüşmek üzere!

noluyo.tv Tarafından hazırlanmıştır.