Abone Ol

Bolu'da Dilber krizi: Tanju Özcan paylaşımını sildi, AKP'li aday Dilber'in dans videosunu sansürledi

AKP’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, Tanju Özcan'a tepki gösterdiği paylaşımda, oyuncu Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği sahneyi blurladı

Bolu'da Dilber krizi: Tanju Özcan paylaşımını sildi, AKP'li aday Dilber'in dans videosunu sansürledi

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesiyle ilgili yaptığı paylaşım tepki çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Kadın kardeşlerimize benim son derece saygım var. Orada Türkiye’de çok izlenen bir görüntüyü paylaşmak suretiyle Bolu’nun ne güzel bir şehri olduğunu vurgulayarak şehrimin reklamını yaptım" dedi. AKP’nin Bolu Demirkol ise, "Kadınlarımız, kızlarımız Bolu'da başımızın tacıdır. Meze değil” diye cevap verdi. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kanal D’de yayınlanmaya başlayan 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” paylaşımı yaptı.

Özcan, sosyal medyada tepkilere sebep olan paylaşımıyla ilgili, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını belirterek, "Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim” diyerek, paylaşımını kaldırdı.

AKP'li aday "Kadınlarımız meze değil" dedi, dansı blurladı

AKP’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol da, “Kadınlarımız, kızlarımız Bolu'da başımızın tacıdır. Meze değil” dedi. Demirkal, oyuncu Hazar Ergüçlü'nün dans sahneyi blurlayarak paylaştı.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan inşallah babanın tarlasını satarak davet ediyorsundur. Bolu Belediye arsalarını sakın satma onlar Bolu’nun” diyerek tepki gösterdi.