Abone Ol

Boğa burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Boğa burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Boğa burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Boğa burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Boğa ve boğa yükselenlerin 2016’da kendilerinin değişimini görecekleri bir yıl olacaktır.

Boğa’lar hayatlarında başka kültürlerin, kuralların, inançların olduğu düzenin getirdiği kuralları yıkmaya devam ediyorlar. Kendi deneyimlerine göre dışarıdan gelen düzenin kurallarını kendilerine göre kurmaya devam edecekler. Gelişimleri konusunda en büyük yatırımı kendilerine yapıyorlar. Yaşamlarında uzak yolculukların, toplumların içersinde gömülü ve düzeni getirdiği düşünülen statukoların yıkılmasının, akademik veya kolektif olarak kendilerini de içine almış olan gerçeklerin ve eğer varsa hukuksal, medyasal, onlara otorite olan güçlerin sebep olduğu içsel arayışları ve deneyimleri yaşayacaklar.

Kendi gelişimlerinde yaşayacakları ve umutsuzluklara kapılabilecekleri zamanlarda gerçek kabul edilen görüşler yerine kendi deneyimleriyle buldukları gerçeği kabullenmeye başlayacaklar.

Bu hayata bakış açılarını ve kendilerinin bulundukları konumlarını dönüştürmelerine yardımcı olacaktır. Hayatlarındaki anlam ve amaç değişecektir.

Kendilerini göstermek istedikleri konularda, deneyimlerinden elde ettikleri sonuçlarla beraber daha güçlü bir şekilde ortaya koymak isteyeceklerdir. Birden fazla ilgilendikleri konularla zevklerine, hobilerine vakit ayırabilirler. Riskler alarak, yatırımlar yapmayı düşünebilirler. Yılın ikinci yarısında alacakları riskler konusunda önlem almadılarsa ortaklaşa işlerde zorlanabilirler. Eylüle kadar bireysel faaliyetlerde kendilerini geliştirecekleri, güç kazanacakları ve diğerlerine de kabul ettirecekleri girişimleri olacaktır. Kendi egolarını yükseltmek veya özgüvenlerini yükseltmek için hizmet edecekleri faaliyetlerde de kendilerini göstermek isteyebilirler. Faaliyetlerinde gösterecekleri azim, yanlarına çekecekleri kişiler üzerinde baskı yaratabilir.

Boğalar kendi yeteneklerini geliştirmeyi ve eylül sonrasında bu yeteneklerle kendilerini ortaya koyacakları hizmetleri organize edecekler.

Ortaklaşa işlerinde, başka kaynaklarla, resmi işlerle veya yatırımlarla ilgili kısıtlanmış hissedebilirler. Ortaklaşa işler, eşlerden gelen kaynaklar veya paylaşımda bulundukları konularla ilgili kendilerini sorgulayabilirler. Ortaklarının veya bağlı bulundukları şartların kendilerine uygun olup olmadığını, yapmak istediklerini karşılayıp karşılamadığını sorgulayacaklar. Kendi konumunu ve durumunu tekrar gözden geçirebilir ve kendilerine baskı gibi, etik olmayan veya kural dışıymış gibi bir konumda görebilirler.

İçinde bulundukları gruplar içersindeki, arkadaşları arasında veya organizasyonlarda hayal kırıklıkları veya fedakarlıklarda bulunduklarını düşündükleri zamanlar olacaktır.

Boğalar ortaklaşa işlerinde veya bağlı oldukları konumlarda, durumlarda kendi amaçları ve hedefleri doğrultusunda kendilerine bir düzen oluşturma ve gerçekçi hayallerinin peşinden gitme ihtiyacı hissedecekler.  Kendi ideallerini gerçekleştirmek için eylülden sonra zevk alacakları, onları tatmin edecek çalışma şartlarıyla beraber, yeteneklerini kullanacaklar. Yabancılarla veya başka kültürlerle bir arada olabilirler.

2016’da boğalar kendi gelişimleriyle, hayata bakış açılarını kendi deneyimleriyle tekrar oluşturup, cesaret kazanarak, bireysel yetenekleriyle hayatlarında kendi belirledikleri hedeflere doğru koşacaklar.  Yani başkalarının etkilerinden sıyrılmak, bağımlılıklarını değiştirmek için mücadele edecekler. Kendilerini fark edecekler.