Abone Ol

Bodrum'da kadın eczacının esrarengiz ölümü

Bodrum'da eczacılık yapan 61 yaşındaki Bedriye Seyhan, evinde ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir yara izi bulunmayan Seyhan'ın cesedi, otopsi için morga kaldırıldı.

Bodrum'da kadın eczacının esrarengiz ölümü

Bodrum'un Yalı Mahallesi'nde eczacılık yapan 1  çocuk annesi Bedriye Seyhan, bu sabah işyerini açmadı. Bunun üzerine personeli kontrol için Seyhan'ın Çiftlik Mahallesi'ndeki evine gitti. Kapının kilitli olması üzerine açık olan balkon kapısından içeri giren eczane çalışanları, Seyhan'ı koltuğunda yan yatmış vaziyette bulunca sağlık ekiplerini aradı. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Seyhan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Bedriye Seyhan'ın oğlu Serhan Seyhan'ın iki gün önce İstanbul'a gittiği öğrenildi. Seyhan'ın acı haberini alan ağabeyi Muhittin Seyhan ve eczacı arkadaşları evine akın etti. Seyhan'ın izi bulunmayan Seyhan'ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Eczacı arkadaşları Bedriye Seyhan'ın herhangi bir rahatsızlığı olmadığını, kalp krizi veya beyin kanamasına yönelik bir ölüm olabileceğini söyledi.

Bodrum'da kadın eczacının esrarengiz ölümü - Resim: 1

Bodrum'da kadın eczacının esrarengiz ölümü - Resim: 2

Bodrum'da kadın eczacının esrarengiz ölümü - Resim: 3