Abone Ol

Bodrum'da jartiyerli açılış! Sapphire yaza hazır!

MEDYAFARESİ ÖZEL VİDEO / FOTO GALERİ- İstanbul'un ünlü gece kulübü Sapphire Bodrum şubesini açtı. Açılışa jartiyerli dansçıların seksi şovu damga vurdu.

Bodrum'da jartiyerli açılış! Sapphire yaza hazır!

Serdar CEŞEN / Medyafaresi.com

Sapphire'in seksi dançıları geceye damga vurdu!.. FOTO GALERİ

Özel dansçılardan seksi şov!.. VİDEO

Sapphire Bodrum Gümbet'teki şubesini DJ Harun Erkezen ve özel dansçılarla açtı. Açılışa yoğun ilgi vardı. Gümbet'te yer yerinden oynadı.

Şarkıcı Sima Sarıkaya muhteşem geceye canlı performansıyla renk kattı.

İstanbul gece hayatına damgasını vuran Sapphire bu yaz Bodrum'a çok iddialı girdi. Birbirinden ünlü sanatçıların ve dj'lerin yaz boyunca sahne alacağı mekan tasarımı ve sahnesiyle Bodrum'un sayılı mekanları arasında.

Sapphire Bodrum'un işletme sahibi Sadık Değermenci, Bodrum'da bu yaz dünya starlarını ağırlayacaklarını, Temmuz, Ağustos gibi Türkiye'nin en ünlü şarkıcılarını getireceklerini söyledi.  Açılışa olan yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

Sapphire Bodrum 2013 sezonu suresince yerli yabancı guest , dj ve sanatçılarla event hall anlayışını Bodrum'a yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Yapacağı 110 event ile Bodrum'da bir ilki gerçekleştirecek. Sapphire'in şimdilik açıklanan event programına göre sahne alacak isimler şöyle;

16 Mayıs DJ Uğur Kirik
17 Mayıs Hakan Altun
18 Mayıs DJ Berna Öztürk
19 Mayıs DJ Funky C