Abone Ol

Bodrum'da Hande Yener ve kızlarından müthiş şov!

MEDYAFARESİ ÖZEL- VİDEO- 19 Mayıs Bodrum'da nasıl kutlandı? Hande Yener ve dansçı kızları Bodrum'u salladı. Çok özel görüntüler sadece Medyafaresi'nde..

Bodrum'da Hande Yener ve kızlarından müthiş şov!

Serdar CEŞEN / MEDYAFARESİ
twitter.com/serdarcsn

Hande Yener ve dansçılarının nefes kesen performansı!.. VİDEO

Bodrum’a yaz tam olarak gelmese de muhteşem organizasyonlar ve birbirinden ünlü sanatçılarla kendini hissettirmeye başladı. Bu yaza damgasını vuracak bir mekan açıldı Bodrum’da.. Cemiyetin ünlü işletmecisi ve organizatörü Önder Bekensir, bu yaz Bodrum’da Türkbükü saltanatını bitireceğe benziyor...

Bu yeni renk pek de iyi oldu. Türkbükü artık içinden çıkılmaz bir hal, et pazarına dönmüşken Küba, Fink, Vittoria çıkmazında gezinirken Bodrum’da bu yeni açılımlara ihtiyaç çoktan beri vardı.

TÜRKBÜKÜ’NDEN 19 MAYIS’A BAŞLADIK...

Türk rivierası Türkbükü henüz hareketlenmemişe benziyor. Yılların işletmesi Ship a Hoy geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı. İstanbul’un yağmurundan, fırtınasından kaçanlar soluğu Bodrum’da aldı. Ancak kötü yağmur sürprizi tatile gelenleri haftasonu da vurdu..

Yağmur’a rağmen 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı 2 günde 34 plakaları Bodrum’a yığdı desek yeri..

19 Mayıs akşamı saatler gece 10’u gösterdiğinde Bodrum’un nabzını tutmaya Türkbükü’nden başladık..  Mekanlar açmış fakat beklenen kalabalık henüz yok.. Vittoria’daki Ozan Doğulu performansı da son anda iptal olmuştu. E biz de soluğu hiç beklemeden Gümbet’teki Önder Bekensir’in konser organizasyonları yaptığı Club Pasha’da aldık..

Pasha’ya girdiğimizde Hande Yener sahneye yeni çıkmıştı. Ondan önce Sinan Akçıl varmış ama izdiham ve kilitlenmiş yollar Sinan’ı ve doğum günü kutlamasını maalesef kaçırdık.

PASHA’DA HANDE YENER VE DANSÇI KIZLARINDAN ŞOV

Bodrum’dan Gümbet’e kıvrılan yola girdiğimizde anladık ki 19 Mayıs’ta Bodrum Pasha’ya yığılmıştı.. İçeriye girdiğimizde Hande Yener ve dansçı kızlarının muhteşem performansı bizi karşıladı. İlk dakikasından son dakikasına kadar devam eden coşku ve eğlence tek kelimeyle muhteşemdi. Sadece Medyafaresi’ne özel görüntüleri sizleri bekletmeden paylaşıyorum..

Önder Bekensir’e bu şahane organizasyonu için Hande Yener’e de yaklaşık 3 saat süren sahne performansı ve bir an olsun bitmeyen dinamizmi ile bu coşkuyu yaşattığı için tebrikler..

Yaz boyunca Bodrum’un nabzını Medyafaresi’nde tutacak, en özel görüntüleri, en son sahne performanslarını sizlerle buluşturacağız. Bizi takip etmeye devam edin..

Hande Yener ve dansçılarının nefes kesen performansı!.. VİDEO