Abone Ol

Bodrum Masalı'nın yeni oyuncusu Bilge Önal'ın en büyük korkusu!

Bodrum Masalı dizisine dahil olan ünlü oyuncu, en büyük korkusunu paylaştı.

Bodrum Masalı'nın yeni oyuncusu Bilge Önal'ın en büyük korkusu!

Oyuncu Bige Önal, eski Galatasaraylı futbolcu Erhan Önal ile eski manken Mine Baysan’ın kızı. 11 yıldır ekranda, ancak hayatı hakkında çok az şey biliyoruz, çünkü kapalı yaşamayı seviyor. Önal, çocukken arkadaşlarıyla futbol oynayan, kendisini ‘hafiften Erkek Fatma’ydım’ diye tanımlayan, hayatla ve kendisiyle ilgili dertleri olan bir oyuncu. Kendisiyle yeni dâhil olduğu dizisi ‘Bodrum Masalı’ için buluştuk. Hayat hikayesinin bilinmeyenlerini konuştuk.

* Bige Önal (27), yeni tanıştığı insanlara karşı temkinli yaklaşan bir kadın. Size açılması için önce güvenini kazanmanız gerekiyor. Sohbetin ilk yarım saatinden sonra kendini yavaş yavaş açıyor.

* Dış görünüşü ve stili Fransız kadınlarını andırıyor. Yüzünde en dikkat çeken yeri kocaman gülüşü ve parlak mavi gözleri.

* Sert ve maskülen havası babasından izler taşısa da diğer taraftan da annesinden aldığı özelliklerle çok kadınsı.

11 yıldır ekrandasınız ama hakkınızda yok denecek kadar az şey biliyoruz. Siz kimsiniz?

- Annem Heybeliadalı, babam İzmirli. İstanbul’da Levent’te doğup büyüdüm. Hâlâ da annemle birlikte aynı evde yaşamaya devam ediyorum. Özel hayatının çok fazla bilinmesini seven insanlardan değilim. Kapalı kalmak beni daha mutlu ediyor.

Biraz yanlış bir meslek seçmişsiniz...

- İyi bir oyuncu olmak demek magazinel olmak demek değil. Çizgisini korurken geride duran insanlar da var.

En büyük korkum özgür olamamakAnneniz eski model Mine Baysan, babanız eski Galatasaraylı futbolcu Erhan Önal. Siz hangisine yakın büyüdünüz?

- Annemle babam hayatta başarılı olmuşlar ama aynı zamanda şöhretten kaçmışlar. Ben de biraz öyle büyüdüm. Babamla futbol üzerinden iletişim kurabiliyordum. O yüzden futbolu hep sevdim, kendim de küçükken arkadaşlarımla futbol oynardım. Hafiften ‘erkek Fatma’ydım. Annemin edebi bir tarafı vardır. Köşe yazarlığı yaptı ve senaryo yazdı. Onun da kitaplarla dolu dünyası beni etkiledi. Ama zaten ben küçükken ayrıldılar.

Röportajın tamamnını okumak için tıklayınız.