Abone Ol

Bloomberg HT’nin ünlü ekran yüzü Aslı Şafak neden seyircilere veda etti?

Medyafaresi.com özel haber- Ekonomi kanalı Bloomberg HT’nin en çok izlenen programları 3. Seans ve Günden Kalanlar’ın sunucusu Aslı Şafak, dün akşamki programını sürpriz bir veda ile noktaladı.

Bloomberg HT’nin ünlü ekran yüzü Aslı Şafak neden seyircilere veda etti?

Ancak bu veda Şafak’ın kanalla yollarını ayıracağı anlamına gelmiyor. Ünlü ekran yüzü, BloombergHt’de hafta içi her akşam saat 20.00’de yeni bir programla ekranda olacak.

Televizyon haberciliğine Ankara’da başlayan Aslı Şafak, uzun yıllar TRT’de Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, parlamento muhabirliği gibi görevlerde bulunduktan sonra İngiltere’ye gitti.

Londra’da da mesleğini sürdüren Şafak, 8 yıl önce BloombergHt’den gelen teklif üzerine İstanbul’a dönerek, 3. Seans ve Günden Kalanlar programlarını yaptı. Esprili ve sade anlatımıyla “ekonomiyi Türkiye’ye sevdiren kadın” olarak tanınan Şafak’ın, TED konuşmaları milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Meslek yaşamında pek çok ödül alan Aslı Şafak’ın  “Bana Bana Hep Bana” adlı bir kitabı da bulunuyor.

Ünlü ekran yüzü yeni yayın döneminde BloombergHt’de hafta içi her akşam saat 20.00’de birbirinden renkli konukları ağırlayacağı bir talk show programıyla seyirci karşısında olacak.

İŞTE ASLI ŞAFAK'IN VEDA GÖRÜNTÜLERİ

medyafaresi.com