Abone Ol

Black Mirror'ın yönetmen koltuğu Jodie Foster'a emanet

Usta oyuncu Jodie Foster Black Mirror dizisinin bir bölümünü yönetecek.

Black Mirror'ın yönetmen koltuğu Jodie Foster'a emanet

Jodie Foster son dönemde oyunculuktan çok yönetmenliğiyle gündeme geliyor. Bugüne kadar House of Cards, Orange is the New Black gibi dizilerde de yönetmenlik yapan Jodie Foster, bu kez Black Mirror ile karşımızda. Jodie Foster, Black Mirror dizisinin bir bölümünü yönetecek.

Milliyet'in haberine göre Jodie Foster bugüne kadar rol aldığı Kuzuların Sessizliği, Inside Man, Mesaj, Panic Room, Sanık ve Taxi Driver gibi filmlerdeki performanslarıyla adından söz ettirmiş birçok adaylığın yanı sıra iki kez de En İyi Kadın Oyuncu Oscarı kazandı. Oyuncukukta gösterdiği üstün başarının ardından Jodie Foster son dönemlerde yönetmenlik deneyimiyle de adından söz ettiriyor.

House of Cards ve Orange is the New Black gibi yapımlarda birer bölüm yöneten Jodie Foster, yine bir diziyle karşımıza çıkıyor. Üç sezondur fırtınalar estiren Black Mirror dizisinin yeni sezonunda Jodie Foster'ın da bir bölüme yönetmenlik yapacağı açıklandı.

En iyi 10 distopya filmi
Netflix'İn başarılı yapımlarından biri olan Black Mirror, şu ana kadarki bölümlerinde çizdiği karamsar tabloyla dikkat çekiyor. Jodie Foster dizinin dördüncü sezonundaki Arkangel bölümünün ymnetmen koltuğunda yer alacak.