Abone Ol

Black Friday Günü Alışveriş Yapacaklara 6 Tavsiye

Black Friday’den gerçek anlamda faydalanmak için iyi bir analiz yapman gerekiyor.

Black Friday Günü Alışveriş Yapacaklara 6 Tavsiye

1- İhtiyacın olan ürünlerin listesini yap

Black Friday’den gerçek anlamda faydalanmak için iyi bir analiz yapman gerekiyor. Çok fazla rakip olduğundan ne istediğini bilmek ve buna odaklanmak seni diğerlerinden bir adım öne geçirebilir. Eğer online alışveriş yapacaksan alacağın ürünlerin hangi sitelerde satıldığının listesini yapman sana zaman kazandırabilir çünkü çok fazla kişinin aynı anda siteye girmeye çalışmasından dolayı site çökebilir. Ayrıca alışveriş yapmak istediğin mağazanın online sitesi varsa mutlaka onu tercih etmelisin.


2- İndirim kodu kullan

Eğer tavsiyemize uyarak Black Friday’den online alışveriş yaparak faydalanmak istiyorsan indirim kodlarını bir arada sunan picodi.com/tr/’yi takip ederek tüm indirimleri anında görebilir ve böylece zaman kaybetmeden dilediğin ürünleri indirimli bir şekilde satın alabilirsin. Eğer bu Picodi’de neymiş diye merak ediyorsan kısa bir açıklama ekleyelim. Picodi Black Friday gününe özel indirim yapan Türkiye’deki ve ülkemizde ünlenmiş yabancı mağazaların tüm indirimlerini, kampanyalarını, kuponlarını bir araya toplayan bir indirim sitesi. Elbette sadece bununla da kalmayıp zaten var olan indirimlere ek indirim kuponları sağlayan bir site.

Bir de ‘’İhtiyacım olan bir ürün yok ama uygun fiyatlı bir şey yakalarsam alırım’’ diyorsan Picodi’nin e-bültenine kaydolarak en iyi indirim tekliflerini yakalayabilirsin.

Buradan Black Friday Picodi sayfasına şimdiden göz atabilir, alışverişini yapabilirsin ya da en iyi indirimler için Black Friday gününü bekleyebilirsin.


3- Mağazaların internet sitelerine şimdiden üye ol

Mağazaların internet sitelerine üye olarak Black Friday günü online alışveriş yaparken zaman kazanabilirsin. Alışveriş yapacağın kredi kartını Black Friday öncesi bir kez daha kontrol ederek hesabında yeterli bakiye olup olmadığını unutma! Ben mağazalara tek tek üye olamam dersen yine sadece Picodi’ye üye olarak tüm kampanyaları tek bir yerde görebilirsin.


4-Mağaza önünde oluşacak kuyruklara ilk girenlerden ol

Eğer online alışveriş yerine fiziksel alışveriş yapacaksan ön sıralarda olman oldukça önemli. Mağazaların aniden yaptıkları gece yarısı ya da sabaha karşı yaptıkları indirimleri yakalayabilmek için kendine en uygun alışveriş merkezini seçip hazırda beklemen gerekiyor. Aksi takdirde aradığın pek çok şeyi mağazada bulamayabilirsin. Bu videoyu izleyerek olabilecek kuyruklar ve izdihamlar hakkında bilgi sahibi olabilirsin.


5- Arkadaşını yanına al

Eğer Black Friday indirimleri ile ilgilenmeyen bir arkadaşın ya da arkadaşların varsa, onları yanına alarak iyi bir takım oyunuyla listendeki en önemli ürünleri satın alabilirsin.


6-Aradığın ürün için en iyi indirimin yapıldığından emin ol

Her ne kadar pek çok marka bugüne özel önemli indirimler yapsa da bazı ürünler için fiyatlar düşmemiş olabilir. Bu yüzden almayı planladığın ürünlerin fiyatlarını Black Friday’den birkaç gün önce fiyat karşılaştırma sitelerinden kontrol et.