Abone Ol

"Biz seviştik, annesi kameraya çekti!!!" Milli Bakire Şebnem hakkında şok iddia!!!

Podyumların ünlü mankeni Şebnem Scheafer'ın eski nişanlısı Şenol İpek şok açıklamalarda bulundu ve "Sevişme görüntülerimizi annesi çekti" dedi.

"Biz seviştik, annesi kameraya çekti!!!" Milli Bakire Şebnem hakkında şok...

Adını "bakire manken" olarak duyuran daha sonra da eski nişanlısı Şenol İpek ile eski sevgilisi Özcan Deniz hakkında "biseksüel" açıklamalarını yapan manken Şebnem Scheafer, uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Scheafer'a yanıt vermeyen manken Şenol İpek, suskunluğunu bozdu ve "Uçankuş"a şok açıklamalar yaptı.

Scheafer'ın, neden Türkiye'den bakire raporu almaktan kaçındığına dikkat çeken İpek, "Bıraksın bu bakire işlerini. Nişanlıydık biz, birlikteliğimiz olmaz mı, o bende kaldı ben onda kaldım. Ben birlikte olduğum insanlara sahip çıktım. Dört duvar arasında yaşananlar dört duvar arasında kalmalı. Pek çok delil var ama yakıştıramıyorum. Cahilce konuşmuş, biseksüellik artık beni rahatsız etmiyor. Boşboğaz insanların söylediklerini ciddiye alırsak, cahilce söylenmiş bir pot kırma olarak niteliyorum" dedi.

Şebnem bakire mi?

İpek sözlerini şöyle sürdürdü, "Şebnem bakire mi? Bunun cevabını kendisi veriyor zaten!.. Raporu Almanya'dan almasın Türkiye'den alsın. Neden Almanya'dan alıyor, rapor sonucu, ne çıkar, gülüyor. Bu tıbbi bir şey utanıyorum bunları konuşurken. Yatakta benimle mutlu olan biri biseksüel diyor. Yatakta benimle mutlu olan biri söylüyor biseksüelliği konuşmak istemiyorum ama, konuşuyor işte."

Annesi de biliyor

"Şebnem'le birlikteliğimizi annesi de biliyor. Cinsellik esnasında tabi sesler çıkıyor, annesi de bunları duyuyordu. Annesi yan odada kalıyordu genelde. anne kız ilişkisi biraz garip, evladını sevebilir. Bunlar normal ama, bu sevgiyle alakalı değil, ama ben çözdüm, olayı kendi içlerinde yaşıyorlar, köyde yalnız yaşıyorlar. Annesi TV'ye çıkmayı seviyor. Benden çok tanınıyor. Katalog çekimi gelebilir."

Annesi kameraya çekti

"Rapor olarak bakire olabilir ama annesi bizi kameraya çekti, yataktaydık, üst kattaydık. Almanya'da sevgililer gününde, bunlar kameraya çekildi. Annesinde var bu görüntü. O kasette neler var neler. Lale Hanım dominant, kocasına kızına karşı ama, bana da uygulamaya çalıştı olmadı. Güzel şeyler de yaşandı ama o kadar yani