Abone Ol

Biz de sevişme sahnesinde Türkan Şoray gibi ot mu yolalım?

Müjde Ar, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın dizilerdeki erotik sahnelerin kendisini "irite" ettiği şeklindeki yorumuna tepki gösterdi.

Biz de sevişme sahnesinde Türkan Şoray gibi ot mu yolalım?

Geçen cumartesi yayınlanan NTV'de yayınlanan 'Güzel Haberler' adlı programda Başbakan'ın "Üç çocuk yapın" şeklindeki açıklamasını hatırlatan Ar, "Ama 'Başbakan sevişin' diyor. Üç çocuk nasıl olacak? Acaba eski Türk filmlerine mi döneceğiz?" dedi.

"Yol yola çimen bırakmadı" Türkan Şoray'ın eski Türk filmlerinde sevişme sahnesi sırasında çimen yolduğunu anlatan 56 yaşındaki oyuncu,"Eski Türk filmlerinde Türkan Şoray, sevişme sahnesinde gözlerini yumardı, eli sol tarafa doğru kayar, kamera da onunla beraber kayardı. Türkan çimenleri yolardı. O çimen yolundu mu gitti demektir. Türkan 300 filmde yola yola İstanbul'un tepelerinde çayır çimen bırakmadı. Türkan bunu kendi programında da anlatıyor. Sonra bir de çarşaf buruşturulurdu. Kadın eli çarşafı çekti mi fena şey olurdu. Çektiysen artık tamam. Biz bu kavgayı burada bitirelim, çayır çimen yolalım, çarşaf buruşturalım" diye öneride bulundu.

"KOCAN FACEBOOK'TA DEDİLER"

Programda eşi Ercan Karakaş'a (65) çok güvendiğini ve bugüne kadar yaptığı üç evlilikte de aldatılmadığını düşündüğünü belirten Ar, "Ben Ercan'a çok güvenirim ama bir arkadaşım içime kurt düşürdü. 'Senin kocan facebook'ta dedi. Ben de Ercan facebook falan bilmez dedim. Sordum 'Evet facebook'ta sayfam var, benim için hazırladılar' dedi. Hemen şifresini istedim, verdi ve sayfaya girdim. Gelen davetlere bakıyorum. Orada nerede tanıştık bölümü var ya, baktım sarışın, dekolteli 20'li yaşlarda bir kadın... Nerede tanıştık diye sordum. Bana sosyal demokraside tanıştık yazıyor. Ben kendi kendime dedim ki, bu yüzden bu sosyal demokraside bir şey olmuyor?" dedi ve ellerini göğüslerine götürerek kadının pozunu tarif etti.