Abone Ol

Bitkisel Kök hücreden gelen doğal güzelliğin gerçek hikayesi

Dermotek Laboratuvarları 20 yılı aşkın tecrübeleriyle geliştirdiği Bitkisel Kök Hücre kaynaklı hammaddeler ile elde edilen ürünleriyle Dermokozmetik sektörünün lider markası oldu..

Bitkisel Kök hücreden gelen doğal güzelliğin gerçek hikayesi

Türkiye’nin yüksek teknolojiye sahip ilk ve tek bitki kök hücre laboratuvarı…

Dermotek Laboratories bitki biyoteknolojisi ve bitki kök hücresi çalışmalarıyla saç ve cilt bakımında çığır açıyor…

Dünya standartlarında yüksek teknolojiye sahip kozmetik hammadde üretimiyle Türkiye’de tek!

Uluslararası standartlarda ve iklimlendirme koşullarında elde edilen etken maddeler, saç ve cilt bakım ürünlerine dönüşüyor.

Oksizinc cilt, Prozinc ise saç bakımında yıllardır sağlığı tehdit etmeyen ve içeriğinde zararlı bileşenler bulunmayan hammaddeler özenle seçilerek üretiliyor.

Dermotek İlaç ve 20 yıldır sektöre sunduğu dermokozmetik ürünleri birçok alanda ‘Pazar’ ve ‘Kategori’ lideridir.

İhracat hacmini de her yıl arttırarak yoluna devam eden firma; Sahip olduğu profesyonel kadroları, yüksek teknoloji AR-GE ve üretim prensipleriyle de global pazarda her geçen gün daha geniş coğrafyalara erişmektedir.

Ürünlerinin tamamı doğa dostu içeriklerle hazırlanırken, şirket prensibi gereği hiçbir ürün ve hammadde ‘Hayvanlar’ üzerinde denenmiyor.

Marka ve ürünlerin hepsi firmanın kendi bünyesinde bulunan ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı’ndan GMP sertifikalı üretim tesislerinde üretiliyor.

Kalite kontrol aşamalarında da özenle çalışan firma çok yakın bir zamanda ürettiği ürünlerin de mikrobiyolojik ve etkinlik çalışmalarını da yine kendi bünyesinde bulunan ve Sağlık Bakanlığı’ndan akredite olan laboratuvarlarında sürekli ve her üretimde yapıyor.

Güvenle ve sağlıkla kullanılacak kozmetik ürünlerle tüketici politikasını güçlendiren Dermotek Laboratuvarları pandemi sonrası da şeffaflık ve sürdürülebilirlik konu başlıklarıyla birçok yeniliğe imza attı.

Hedef, güvenle kullanılan sağlıklı kozmetik ürünler...

detaylı bilgiler için: https://www.dermotek.com.tr/