Abone Ol

"Birkaç kurşun Reina'ya neye mal olur? Telefonuma çıkmadığın sürece beni tahrik ediyorsun!!!"

Polislikten atıldıktan sonra haraç çetesi kuran Güniz Akkuş son üç aydır İstanbul'un eğlence mekanlarında terör estirdi. Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'a da yolladığı tehdit dolu cep telefonu mesajlarında neler yazıyor???

"Birkaç kurşun Reina'ya neye mal olur? Telefonuma çıkmadığın sürece beni...

Reina'yı 3 silahlı adamıyla basan çeteci eski polis Güniz Akkuş, kendini "Koçarslan benimle birlikte olmak istedi, taciz etti... O yüzden silahla gittim" diye savunmuştu. Ancak savcılık tutanaklarındaki küfürlü tehdit mesajları, tüm olayı açıkça ortaya koydu.

Polislikten atıldıktan sonra haraç çetesi kuran Güniz Akkuş son üç aydır İstanbul'un eğlence mekanlarında terör estirdi. Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan'a da cep telefonu mesajları göndererek eğlence mekanını elinden alacağı tehditlerini savurdu. 11 Temmuz'da ise 3 kişiyle beraber Reina'yı bastı. Koçarslan da şikayetçi oldu. Bu şikayet üzerine Güniz Akkuş, polise verdiği ifadelerinde Koçarslan'ın kendisiyle birlikte olmak istediğini, bu teklifi reddedince de kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Oysa telefon mesajları ve Koçarslan'ın şikayet dilekçesi, olayın farklı bir boyuta sahip olduğunu gösterdi...

Kulübümü almak istedi
Güniz Akkuş'un sevgilisi Sinan Osman ile, gece kulübünde bir proje için görüştüklerini söyleyen Mehmet Koçarslan'ın ifadesi şöyle...

"Ortağım, Sinan Osman'ın beraber geldiği Güniz Akkuş'un polislikten atıldığını ve pek tekin olmadığım söyledi. Bunun üzerine ben de Osman'a 2 çocuklu evli bir adam olduğunu, bu kadınla dolaşmamasını söyledim. 1 Temmuz'dan sonra Akkuş telefonuma tehdit mesajları yollamaya başladı. 9 Temmuz'da Akkuş ile Sinan Osman gece kulübüne gelmişler ancak kapıdan alınmamışlar. Bunun üzerine 11 Temmuz'da Akkuş, Osman, Ali Hacısüleymanoğlu ve bir kişi daha gelmiş. Akkuş elindeki silahla güvenlik görevlilerini tehdit edip içeriye girmiş. Silahını çekmiş ama güvenlik görevlisi horozun arasına parmağını sokarak silahın ateş almasını engellemiş. Güniz Akkuş ile aramda bir husumet yok. Ama gece kulübümü elimden alacağını söyleyip beni tehdit etti."

Kurşunlar konuşacak
İşte tutanaklarda yer alan, Güniz Akkuş'un, 0536 505 .... ve 0536 643 .... numaralı telefonlarından, Mehmet Koçarslan'ın 0532 314 .... nolu telefonuna gönderdiği bazı mesajlar...

1 Temmuz 2006, saat 23.43: Beni acil ara. Benimle bir olmazsan seni koruyamam. Sinan (Güniz Akkuş, kendi sevgilisini kast ediyor) nerede, ne işin var onunla?

2 Temmuz, 18.49: Değerli canım kardeşim seninle işim var. Çünkü sen yavşağı (Sinan'ı) saklıyorsun. Telime de çıkmıyorsan, eğer bunu da sen saklıyorsan, ben de bunu öğrenirsem, ikinizi aynı anda indirmezsem bana Güniz Akkuş demesinler. Değerli yakışıklı kardeşim tipin de fena değil çok karizmatiksin, yazık olmasın. Benim hayattaki felsefem ver kurtul, bu adama bir de yataklık yapıyorsan senin gibi beyefendiye yakışmaz. Reina'yı işletmek sana yakışıyor. AKP partisine vermeyelim. Değerli Mehmetçiğim, yüce Allah'a emanet ol canım kardeşim.

2 Temmuz, 19.45: Sen korkak mısın, çıkmıyorsun? Ben kibar, 25 yaşında genç bir kızım. Koskoca Mehmet Koçarslan'a yakışır mı bu hareket O yavşak (Sinan) bana bağırıp çağırdı. Bunu ben fena işkenceyle öldürüceğim. Sana da izleteceğim. Yok öyle kaçmak, kaçırmak valla fena daraldımmm.

Reina'yı alınmayınca
9 Temmuz'da Reina'ya alınmayınca mesajlarını sıklaştırıyor.

10 Temmuz, 21.45: O... Mehmet, yaz sezonunun ortasındasın. Birkaç kurşun Reina'ya neye mal olur? Telime çıkmadığın sürece beni tahrik ediyorsun. Çıkmazsan bu gece kurşunlar konuşacak...

10 Temmuz, 22.16: Sen kimle oynuyorsun. Reina'yı alacağım.

10 Temmuz, 23.19: Organize de seni kurtaramaz. Reina'nın tadını çıkar, son günlerin.

11 Temmuz, 02.30: Benden kurtulamayacaksın.

11 Temmuz, 02.43: Senin harbi İstanbul'a girmen yasak. İstanbul'da ne kadar Mehmet ismi varsa kalmayacak. Büyük yanlış yaptın. Çünkü Reina'ya geldim delikanlı gibi. Yine kaçtın.

11 Temmuz, 03.06: Seni var ya karının kızının yanından almazsam bana da Güniz Akkuş demesinler...