Abone Ol

BirGün yazarı Hande Demircioğlu ölü bulundu!

BirGün gazetesi yazarı Hande Demircioğlu, İzmir Balıklıova'daki yazlığında ölü bulundu. Yapılan otopsinin ardından Demircioğlu'nun cenazesi yakınlarına teslim edildi.

BirGün yazarı Hande Demircioğlu ölü bulundu!

Hande Demircioğlu'nun cansız bedeni kardeşi tarafından Balıklıova'daki yazlığın balkonunda bulundu. Daha sonra incelemelerin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yaklaşık 15 yıldır İstanbul'da yaşadığı öğrenilen Demircioğlu'nun cenazesini almaya kardeşi Doğukan Demircioğlu ve arkadaşları geldi. Yapılan otopside herhangi bir darp izine rastlanmadı, ölüm sebebi, alınan parçanın patalojik incelemesinin ardından netlik kazanacak. Otopsinin tamamlanmasının ardından Demircioğlu'nun cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Ankara'daki terör saldırısına çok üzüldüğü öğrenilen Demircioğlu'nun evinde bulunan bir içecek içinde kimyasal maddeye rastlandığı fakat olayla ilgili incelemelerin sürdüğü belirtildi.

Hande Demircioğlu'nun cenazesi, yarın Güzelyalı Hakim Efendi Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Tire'de toprağa verilecek.