Abone Ol

Kitapları 250 baskı yapan yazar Bircan Yıldırım’dan olay tavsiyeler: Aldatılan kadınlar ne yapmalı?

250 baskı yapan kitaplarıyla en çok satanlar listesini sarsan ve inanılmaz bir sosyal medya etkisi yaratan Bircan Yıldırım, medyafaresi TV’ye özel açıklamalar yaptı. Bakın aldatılan kadınlara neler tavsiye etti?

Kocaları tarafından aldatılan kadınlar ne yapmalı?

İşte Bircan Yıldırım’ın aldatılan kadınlara yönelik tavsiyeleri ve çok konuşulacak açıklamaları:

MEDYAFARESİ TV ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Değerli okurlarım, kitaplarımın kendilerine sevdiklerine çok iyi geldiğini söylüyorlar ve birçok kişi bana aynı şeyi soruyor . Kitaplarınız neden nasıl bu kadar insana şifa olabiliyor?

Öncelikle şunu çok net ifade etmeliyim ki kitaplarım kişisel gelişim kitapları değil! Kitaplarım psikoloji felsefe mantık sosyoloji temellerine dayanan bilimsel kitaplar.

“Siz bilinçaltınızı bilince dönüştürene kadar, o sizin hayatınızı yönlendirecek ve siz ona kader diyeceksiniz.” Carl G. Jung un bu sözünü tam anlamıyla okurlarıma hissettirip onları bilinçaltının oyunlarından çıkmasını sağlayıp bilinçli zihinlerini yani düşünen beyinlerini aktive edecek yönde özel dil kalıpları ve şablonlarla yazdım kitaplarımı.

İnsan küçükken annesinden babasından alamadığı sevgi saygı güven ve aitlik duygusunu alabileceğini düşündüğü kişileri genelde duygusal ilişkilerde kendisine partner olarak seçer.

Bastırılan duygular hep açığa çıkmaya çalışır . Bilincimizin derinlerinde bu bastırdığımız duyguları açığa çıkaracağını düşündüğümüz insanları hayatımıza çekeriz.

Kitaplarımdaki özel dil kalıpları kişilerin bastırdığı bu duyguları bilinçli olarak özel kullanılan dil kalıpları aracılığıyla açığa çıkartıyor. Bu yüzden okurlarım kitaplarınız çok farklı adeta bizimle konuşuyor diyorlar. Kitaplarımda okurlarım kendi kendilerini iyileştiriyorlar.

Kendi yaralarıyla konuşup içlerindeki iltihabı boşaltıp merhem oluyorlar.
Aldatılan kadın ne yapmalı sorusuna gelince: Bu tamamen kişinin cevabını kendi içerisinde bulabileceği bir seçimdir.

Yol içimizde! Birisine doğru gelen diğerine yanlış gelebilir. Kimse kimsenin içinde olup biteni neyle savaştığını bilemez. Kişi kendi gelişim sürecine göre o anda içinde bulunduğu süreçten besleniyor olabilir.

Karar vermek veya yeni başlangıçlar için zamanını gelmemiş olabilir. Olgunlaşmamış bir çileği vaktinden önce nasıl dalından kopartınca kendi doğal kokusunu ve tadını alamayacaksak vaktinden önce zorladığımız hiçbir şeyden de verim alamayız! Zor süreçlerle karşılaştığınızda içinizdeki sesi dinleyin ve size gerçekten iyi gelen şeyi yapın!

Aldatılan birisine ayrıl terk et veya devam et idare diye ne kadar dışardan müdahale edilse de kişi o anda kendisine iyi gelen şeyi yapmalıdır. Kişi değerlilik bilinci seviyesinde hayatına deneyimler çeker. Değerlilik bilincini yükselttikçe yaşam kalitesi artar.

Kime kendinizden çok değer verirseniz ilk o terk eder veya aldatır. Karar vermeden önce çitin hangi tarafındaki hayatın daha iyi geleceğini düşünmeli kişi. Hisler yanıltmaz!

Çit atlanmalı mı yoksa burada kalmaya devam mı edilmeli? İşte kitaplarım değerli okurlarımın kendisiyle bu süreçte bağ kurmalarını doğru ve kendilerine iyi gelen kararları vermelerini sağlıyor.

Kısaca değerlilik bilinçlerini yükseltip gelene merhaba gidene eyvallah diyecek kadar güçlenip kendi bildikleri yolda kendi şarkılarıyla la la la yürüyebiliyorlar çünkü hayat gerçekten cesurlara torpil geçiyor!

İşte o video: