Abone Ol

Bircan İpek kimdir, neden boşandı, Bircan Bali kaç yaşında

Bircan İpek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Bircan İpek Şenol İpek'ten neden ayrıldı. 5 yıldır evli olan çift mutlu olduklarını her fırsatta dile getirirken birden ayrılmaları şok etti. Peki ama çiftin gerçek ayrılık nedeni ne, Bircan İpek tüm fotografları kaldırdı, soyadını Bircan Bali yaptı.

Bircan İpek kimdir, neden boşandı, Bircan Bali kaç yaşında

Bircan İpek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve 5 yıllık kocası eski manken Şenol İpek'ten neden ayrıldı? Dün instagram hesabından Şenol İpek ile birlikte ayrılık videosu yayınlayan güzel sunucu Bircan İpek çok konuşuldu, bir anda magazin basınının gündemine oturdu.

Peki ama mutlu bir evlilikleri olduğunu her fırsatta söyleyen Bircan İpek-Şenol İpek çifti neden ayrıldı, ayrılık gerekçesi neydi? İşte taraflardan ilginç ayrılık açıklaması...

Öncelikle kısaca Bircan İpek'i yani Bircan Bali'yi tanıyalım... Bircan İpek son günlerin konuşulan isimlerinden birisi. Uzun yıllardır Beyaz Tv ekranlarında Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında magazin olaylarını yorumluyor. Samimi halleri ile dikkat çeken güzel sunucu 5 yıldır eski manken Şenol İpek ile evliydi. Ta ki dünkü ayrılık açıklamalarına kadar...

İNSTAGRAM'DAN DUYURDU: 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Bircan İpek ile eski manken Şenol İpek, sosyal medya üzerinden boşandıklarını duyurdu.

Birlikte kamera karşısına geçen ikili, "Herkese merhaba. Çok uzun zamandır bizden birlikte fotoğraf ve video istiyordunuz. Biz de sizleri kırmadan, bilmeniz gereken bir durumu açıklayacağız. 5 yıllık evliliğimizi bugün itibariyle mahkeme kararıyla resmen noktaladık. Hayırlısı böyleymiş. Dost, arkadaş kalmayı tercih ettik. Medeni bir şekilde boşanma kararı aldık. Yollarımıza ayrı ayrı saygılı şekilde devam edeceğiz. Merak etmeyin, biz çok iyiyiz. İkimiz için iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Bircan İpek'in, eski eşine "Her zaman en iyi arkadaşımsın" demesi dikkati çekti. İkili, videonun sonunda birbirine hakkını helal etti.

BİRCAN BALİ KİMDİR: Bircan Bali, 4 Ocak 1988 tarihinde dünyaya geldi. Muğla Üniversitesi'nden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 tarihinde Şenol İpek'le evlendi evlilikleri 2018 yılında sonlandı.

Bircan Bali, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında sunuculuk görevini üstlenen isimler arasındadır. Muğla Üniversitesi’nden mezun olmuştur. 2017 yılında Söylemezsem Olmaz programında kocam beni kesin aldatmıştır açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali'nin baba tarafından memleketi aslen Adana’dır.

ŞENOL İPEK KİMDİR: Eski manken ve model Şenol İpek, 1975 yılında doğdu. Aslen İzmirli olan Şenol İpek, kariyerine modellikle başlasa da oyunculukta ilerleme gösterdi. Emret Komutanım adlı dizide Ali karakteri ile oyunculuk serüvenine adım attı.

Tepesi Artiz Selim, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi, Albatrosun Yolculuğu, Hanımeli Sokağı bilinen projelerinden bazılarıdır. 2003 senesinde 1 yıl evli kaldığı manken Yüksel AK’tan boşanan Şenol İpek, 2013 yılı Temmuz ayında Bircan Bali ile nikah masasına oturdu evlilikleri 5 yıl sonra ayrılıkla sonlandı.