Abone Ol

Birand ''İshalim bitti'' dedi, twitter'da geyikler tavan yaptı!

MEDYAFARESİ ÖZEL- Günlerdir ekrandan uzak kalan, hastalığı üzerine türlü rivayetler üretilen Mehmet Ali Birand, Twitter'dan açıklama yapınca olanlar oldu.

Birand ''İshalim bitti'' dedi, twitter'da geyikler tavan yaptı!

Mehmet Ali Birand son günlerde ciddi bir rahatsızlık geçiriyor. Hastalığının ne kadar zor geçtiğini ise bilenler biliyor. Ünlü anchorman twitterdan günü gününe çektiği acıları paylaşırken, son attığı mesaj hayli dikkat çekti.

"Sevgili arkadaşlar, ishalim nihayet bitti. Yine de o kadar yorgun düşüyor ki insan, bugün yarın dinlenmeye ihtiyacım var."

Mehmet Ali Birand’ın bu açıklamasından sonra twitterda ishal geyikleri patladı.  İshal üzerine yapılan yorumlar o kadar arttı ki, dünya trendleri listesine bile girdi.

İŞTE TWİTTER’DAKİ BİRAND VE İSHALİYLE İLGİLİ YORUMLAR

nurullah: İshal olan Mehmet Ali Birand acımasızca s.çtığını twitterda paylaştı. Atasözü de gerçek oldu. "S.çsan twittera yazacaksın."
Conspiracy: Mehmet Ali Birand ve ishali hala trend topicte, napsam bende mi ishal olsam acaba?
cesmeali: Ülkemin trendlerine bakın sevgili dostlar, Nedim Şener Ahmet Şık Mehmel Ali Birand’ın ishal olması :))
speakspokspoken: "Sakla karidesi gelir zamanı yada dur ishal yapar o at onu" -M.Ali Birand #hepimizishaliz
The_Moonseye: RT @siminya: "bundan böyle ufak tefek şeylerden şikayet etmeyeceğim" -M.Ali.Birand- Bin senelik haberciye şu lafı gördüğü ölümler değilde ishal söyletti
uzayelbisesiyok: Yapılan açıklamalarda Mehmet Ali Birand’in ishal haberi yurt dışında’da büyük yankı uyandırdı ahuadhuhad :)
evolkan87: RT @CemKurel: Flas! Flas! Flas! Yakalandigi amansiz ishal hastaligini atlatan Mehmet Ali Birand ilk katı kakasını yaptı! Assssonra twitpic’te!
fkucuker__: RT @Sanalhakim: Gazetecilerin sokağa döküldüğü bir günde Mehmet Ali Birand ın ishal olması çok manidar #gazetecisokaga
40cift: Nee birand bebek bezi reklamlarinda mi oynayacakmiss :))) ishal mi oldunuz ?? Takin bezi, salin is-hali :)))))) amk yaa
elifalpaslan: birand ishal olmuş,bunu iletisine yazmış..aşama aşama bilgi verdiği ishali çok yormuş dinlenecekmiş..çok şükür bugünleri de gördüm ya :))
pipinpadalox: mehmet ali birand ishal olmuş da dünya aleme duyurmuş benim neyim eksik diyen vatandaşlar kar üstünde çıplak ayak dans etti.
hakesbeat: Mehmet Ali Birand üzülmesin ben onun için ishal olurum #hepimizishaliz
mapaydin81: Birand in ishal olması ,diyare konusunu zihnimden söyle bir geçirip Kucuk bir gastro tekrarı yapmama neden oldu...osmotik mi Birand ...
StStounge: RT @burakozyavuz: Sayın Mehmet Ali Birand tamam ye,iç,sıç,ishal bile ol ama #blogumadokunma
erhantkr: RT @AKP_HI: Dün gerçekten basınımız için kara bir gündü. Mehmet Ali Birand’ın ishal olduğu haberi hepimizi kaygılandırdı.
Zeynepssahra: Ya bu mehmetali birand ve ishal mevzusu ne yahu ?! Acaip espriler dönüyor ortalarda!
@CemKurel: Flas! Flas! Flas! Yakalandigi amansiz ishal hastaligini atlatan Mehmet Ali Birand ilk katı kakasını yaptı! Assssonra twitpic’te!
burakozyavuz: Sayın Mehmet Ali Birand tamam ye,iç,sıç,ishal bile ol ama