Abone Ol

Bir yılda 162 erkekle yattı!!! "Kasap, Fırıncı, Şamdancı" isimli kitabı yok satan yazar kim?

44 yaşında boşanıp serbest bir hayat yaşamaya karar veren yazarın, inşaat işçisinden resepsiyoniste, tiyatrocudan işadamına kadar birçok meslek grubundan toplam 162 sevgilisiyle yaşadıklarını anlattığı kitabı satış rekorları kırıyor.

Bir yılda 162 erkekle yattı!!! "Kasap, Fırıncı, Şamdancı" isimli kitabı...

46 yaşındaki Suzanne Portnoy, "Kasap, Fırıncı, Şamdancı" isimli kitabında, uzun süre seks hayatı olmayan, çocuklu ve orta sınıf bir ev kadınıyken nasıl ihtiraslarının peşinden koşan dul bir kadına dönüştüğünü, 44 yaşında boşanıp artık canının istediği gibi serbest bir hayat yaşamaya karar verdiğini, inşaat işçisinden resepsiyoniste, tiyatrocudan işadamına kadar birçok meslek grubundan toplam 162 sevgilisi olduğunu, grup sekslere katıldığını kitabında detaylarıyla açıkladı.

Bir yılda 162 erkekle yattı!!! "Kasap, Fırıncı, Şamdancı" isimli kitabı yok satan yazar kim? - Resim: 1

Portnoy, Daily Mail gazetesine verdiği uzun ropörtajda, bu yaşadıklarından pişmanlık duymadığını ve bu kitabın günah çıkarma anlamına gelmediğini açıkladı. Şu anda hayatını filme çekmek isteyen bir yapımcıyla beraber olan Portnoy, kitabında ayrıca erkekleri çok iyi tanıdığını söylüyor ve erkek türlerini açıklıyor.