Abone Ol

Bir Sorun Var mı? programında jüri üyesinin şaşkına çeviren yorumu

Galatasaray ile Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı "Bir Sorun Var mı?" programına konu oldu. Jüri üyesi İrem Topçu'nun verdiği cevap dışında yaptığı yorum stüdyoda alkış tufanına sebep oldu.

Bir Sorun Var mı? programında jüri üyesinin şaşkına çeviren yorumu

"Bir Sorun mu Var?" programında "2013'te Real Madrid'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında 70 saniye arayla 2 gol atan takım hangisidir?" sorusu soruldu. Cevap ve jürinin sözleri yarışmaya damga vurdu.

Yanıt vermeden önce konuşan jüri üyesi Topçu, "Real Madrid ile direkt Galatasaray'ı eşleştiriyorum kafamda. Böyle bir soru karşısında direkt Galatasaray diyebilirim ama olmayabilir. Babam cevabı biliyordur kesin. Acaba Bursaspor mu diyeceğim ama ilk aklıma gelen Galatasaray. Ben de Galatasaray diyorum." sözlerini kullandı.​

Soruya Galatasaray diyerek doğru cevap veren Jüri üyesi İrem Topçu, "Ben sizi uyardım. Gerçekten çalışıyorum. Hafta sonları full futbol çalışarak geçiriyorum. Bazı arkadaşlarıma sorular yazıyorlar. Bana soruyorlar. Çok bozuluyorum çünkü. Her futbol sorusu bana geliyor ve hiçbirini bilemiyorum. O yüzden futbol çalışmaya başladım." dedi.

İlk maçı 3-0 kaybeden Galatasaray, rövanşta skoru 3-1'e getirince taraftar büyük heyecan yaşamıştı.