Abone Ol

Bir Kıvılcım ünlü grubu Duman etti

Duman'ın solisti Kaan Tangöze ile aşk yaşayan Kıvılcım Ural, Duman grubunun işlerine karışınca grup karıştı

Bir Kıvılcım ünlü grubu Duman etti

Duman grubunun solisti, rock’çı Kaan Tangöze, şarkıcı- oyuncu Kıvılcım Ural uğruna iki oğlunun annesi Seçkin Piriler’den geçen Mart’ta boşanmıştı.

Kaan Tangöze ile sevgilisi Kıvılcım Ural bir otoparkın önünde öpüşürken yakalanmış magazin gündemine bomba gibi düşmüşlerdi.

Bir Kıvılcım ünlü grubu Duman etti - Resim: 1Kaan Tangöze Kıvılcım Ural el ele

İddiaya göre; Kıvılcım Ural, Duman grubunun işlerine karışmaya başladı, ekip çileden çıktı.

2009’dan beri grupta bateristlik yapan Cengiz Baysal geçtigimiz günlerde isyan edip ayrıldı.

DUMAN GRUBU KİMDİR?

Grup Üyeleri
Kaan Tangöze (Vokal,Elektro Gitar)
Batuhan Mutlugil (Geri Vokal,Gitar)
Ari Barokas (Geri Vokal,Bas Gitar)
Cengiz Baysal (Baterist)

Kuruluş
Doksanlı yılların başında müzik yaşantısına başlayan grup elemanlarından vokalist Kaan Tangöze öğrenim görmek amacı ile gittiği Seattle’da müzik yaşamına devam etti ve Türkiye’de çıkarmak istediği albüm için parçalar hazırladı.

Bir Kıvılcım ünlü grubu Duman etti - Resim: 2Seçkin Piriler patladı: Kaan bana mini etek giydirmedi, eve vücudunda morluklarla geliyordu..

Türkiye’deki grubu Mad Madame “(Kaan Tangöze, Ari Barokas ve Yakup Trana)” ile Seattle ve Los Angeles’da yayınlanan toplama albümlerde yer aldı. Türkiye’ye döndüğünde Blue Blues Band’ile beraber çalışan Batuhan Mutlugil’i de Ari Barokas ile beraber çaldıkları Mad Madame grubuna dahil ederek şimdiki grupları olan gurupları Duman’ı 1997 yılının Eylül ayında kurdular.Duman grubu 30 Eylül 1997 yılında kurulmuştur.