Abone Ol

Bir günde iki elbise değiştiren ünlü spiker Mine Uzun'a şaşırtan soru

Bloomberg HT'de hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra iki ayrı programla seyircinin karşısına çıkan güzel sunucu Mine Uzun, sempatik tavırlarıyla olduğu kadar modayı yakından izlediğini gösteren giyim tarzıyla da dikkat çekiyor.

Bir günde iki elbise değiştiren ünlü spiker Mine Uzun'a şaşırtan soru

Mine Uzun, gün içinde canlı yayına çıkarken iki programa özel iki ayrı kıyafet giyiyor. Sevilen sunucunun giyim kuşamına gösterdiği özene ve her canlı yayında farklı elbise ile ekrana çıkmasına olumlu tepkiler geliyor..

Mine Uzun'un önceki gün instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ise hayranlarının kafasını karıştırdı. Ekrana sabah kuşağında lacivert elbise ile çıkan sarışın spikere seyirciler "Fenerbahçeli mi oldunuz?" sorusunu yöneltti.

Bloomberg HT spikeri bu soruya esprili bir yanıt vererek Beşiktaşlı olduğunu vurguladı..

İŞTE MİNE UZUN'UN O MESAJI...

mineuzun

Aynı gün içinde farklı iki kıyafetle yayın yaptığım doğrudur! Bir Kara Kartal'a renkler Fenerbahçe olmuş demeselerdi iyiydi. :)

Bir günde iki elbise değiştiren ünlü spiker Mine Uzun'a şaşırtan soru - Resim: 1

MİNE UZUN KİMDİR?

Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü’nde tamamladı. Mezun olduktan sonra çeşitli bankaların yatırım bölümlerinde ve aracı kurumlarda çalıştı. Gazeteciliğe 2005 yılında Ankara’da başladı. Çeşitli ulusal kanallarda sosyal içerikli programlar ve açık oturumlar hazırlayıp sundu. Ekonomi editörlüğü ve Ana Haber Bülteni spikerliği görevlerini uzun yıllar sürdürdü. 2010 yılından beri Bloomberg HT Televizyonu’nda anchor olarak görev yapıyor.