Abone Ol

"Bir gece için 300 bin dolar!!!" Şehrazat bu kez de teklifi kabul edecek mi?

Kanal D'de yayınlanan ve milli maçtan bile çok izlenen "Binbir Gece" dizisi yine soluksuz izlendi. Ekranların efsanesi haline gelen dizide seyirci her sahnede farklı bir şaşkınlık yaşıyor. İşte son bölümden ilginç ayrıntılar.

"Bir gece için 300 bin dolar!!!" Şehrazat bu kez de teklifi kabul edecek...

İş yemeğinde Şehrazat'ın içi içini kemirmişti. Aklında hep hastanede yatan oğlu Kaan vardı. Tedavisinde problem çıkan Kaan'ı babaannesi Nadide ve Mihriban bekledi. Kerem'in Şehrazat'a olan ilgisi ise Onur'u sinirlendirdi.

Bennu'nun, Kerem'e olan ilgisini de Kerem bir türlü farketmiyordu. Burhan, Nadide'nin Kaan'ı görmesine karşı çıktı. Bu arada erkek bebek bekleyen Füsun'un çocuğunun kız olduğu ortaya çıkınca durum karıştı.

Onur'un Dubai'ye Şehrazat'ı götürmek istemesi Kerem'i sinirlendirdi. Ancak Onur vazgeçmedi ve Şehrazat ile Dubai'e gitti.

Asıl şok da bu sahnede yaşandı.

Dubai'de kaldıkları otelde iş görüşmesinden sonra Onur Şehrazat'a roofta birer içki içmeyi önerdi. Şehrazat ise bu öneriyi yorgunum diyerek geri çevirdi. Birlikte asansöre bindiler. Kısa bir sessizlikten sonra o ilginç teklif geldi.

Onur Şehrazat'a dönerek aniden "300 bin dolar!" dedi.

Şehrazat bu önerinin şokunu yaşarken Onur devam etti.

"Yalnızca bir gece için 300 bin dolar!"

İşte tam bu sahnede dizinin bu bölümü sona erdi.

Bakalım her hafta sürprizleriyle seyirciyi şaşırtan dizide, gelecek bölümde Şehrazat 300 bin dolarlık teklifi kabul edecek mi?

MEDYAFARESİ NOTU:

Tahminimizce Şehrazat bu ahlaksız teklife sert tepki gösterecek ve reddedecek. Böylece çocuğunun hastalığı için 150 bin dolara muhtaç olduğu günlerdeki gibi bir gecelik ilişki yaşamaktan kurtulacak. Onur ise bu davranışa muhtemelen hiçbir anlam veremeyecek. Çünkü onun gözünde kadınlar birer şeytan gibi... Şehrazat'ın bu kez teklifini reddetmesi ise Onur'a işin içinde başka iş olduğunu düşündürecek...

Göreceğiz...