Abone Ol

Bir Besle Kargayı vakası: Temel Karamollaoğlu'na göre CHP sadece yüzde 17 oy almış

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden giren Saadet Partisi cephesinden çok oknuşulacak bir çıkış geldi. Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, seçimlerde CHP'nin aldığı yüzde 25'lik oyun 7 puanlık kısmının diğer partilerden geldiğini iddia etti. Karamollaoğlu, "CHP bundan önceki seçimlerde de yüzde 25'i tutturamadı" dedi.

Bir Besle Kargayı vakası: Temel Karamollaoğlu'na göre CHP sadece yüzde 17 oy almış

Meclis'te farklı partilere verdiği kontejanla eleştirilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Saadet Partisi liderinden çok konuşulacak bir çıkış geldi. 

"CHP'NİN OYU YÜZDE 17"

KRT TV'de gündeme ilişkin kritik değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP'nin oy oranına itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

CHP'nin oyunun yüzde 17'lerde olduğunu ima eden Karamollaoğlu, "CHP’nin aldığı yüzde 25 oyun içinde en az 7 veya 8’i CHP dışından gelmiş oydur" dedi. 

"BUNDAN ÖNCEKİ SEÇİMLERDE YÜZDE 25'İ TUTTURAMADI"

"Bazı gerçekleri görmezsek belli bir noktaya gelemeyiz" diyen Saadet Partisi lideri, "CHP bundan önceki seçimlerde de yüzde 25'i tutturamadı" şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu, genel seçimlerle birlikte ittifakın sona erdiğini vurgulayıp, "Bu ittifak bitti mi? Elbette bitti. Çünkü hükmünün icra edilmesi mümkün değil. Peki bunun yanında bir şey var mı? Benim söylediğim şu: Biz, hem altılı masada bulunan siyasi partiler olarak dirsek temasımızı devam ettiririz" ifadelerini kullandı.