Abone Ol

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in İddialarına Yanıt: Yalandır, İftiradır

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in eski Erkan Yıldırım hakkındaki iddialarına eski Başbakan Binali Yıldırım'dan yanıt geldi.

Binali Yıldırım'dan Sedat Peker'in İddialarına Yanıt

İstanbul'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin "Kesinlikle iftiradır, yalandır, çamur atanın kendi elleri kirlenir." açıklamasını yaptı.

Binali Yıldırım Peker'in iddiaları hakkında, "Peker'in iddiaları kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyoruz." dedi.

"VENEZUELA'YA HAYIR İŞİ İÇİN GİTTİ"

Oğlu Erkan Yıldırım'ın Venezuela'ya aralık ayında ihtiyaç sahiplerine hayır yapmak için gittiğini belirten Yıldırım, "Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek bize yapılabilecek en büyük hakarettir, tümüyle reddediyoruz. Bu olsa olsa çamur at izi kalsın türünden bir suçlamadır. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir, bahsedildiği gibi ocak şubat değil, aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Covid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerine test kiti maske gibi malzemeler dağıtmıştır. Ziyaret amacı da ondan ibarettir" diye konuştu.

Ayrıntılar geliyor...