Abone Ol

BİM'den Tavuk Alanlar Dikkat: Şok Görüntüler Ortaya Çıktı

Ünlü zincir marketlerden biri olan BİM'de satılan tavukların soğutucu özelliği olmayan kamyonlarda taşındığı ortaya çıktı.

BİM'den Tavuk Alanlar Dikkat: Şok Görüntüler Ortaya Çıktı

Son günlerde fahiş fiyat tartışmaları yüzünden gündeme gelen zincir marketler halkın sağlığıyla da çok kolaylıkla oynayabiliyor. Bunun son örneği BİM’den geldi.

Sosyal medyada ‘denetle’ ismiyle paylaşımlarda bulunan bir sayfa,  BİM’in halkın sağlığıyla nasıl oynadığı bir fotoğrafla belgeledi.  Ankara’da çekildiği öne sürülen söz konusu fotoğrafta BİM markete ürün getiren  soğutucu özelliği olmayan bir arabanın yolcu koltuğunda tavuk taşındığı ortaya koyuldu.

Yapılan paylaşımda “Ankara’nın göbeğinde, Çankaya’da yolcu koltuğunda ve soğutucu olmayan kamyonette tavuk taşındığına şahit olunuyor. İnanmakta güçlük çekiyoruz. Tavuk soğuk zinciri kırıldığında hayati risk taşıyan gıdalardan biridir.” İfadelerine yer verildi.

BİM'den Tavuk Alanlar Dikkat: Şok Görüntüler Ortaya Çıktı - Resim: 1

“BİM’DEN TAVUK ALMAK MI ALLAH KORUSUN!”

Tavukta yaşanılacak bir gıda zehirlenmesinin ölümcül neticeler doğuracağı herkes tarafından bilinirken BİM gibi Türkiye’nin her ilçesinde marketi bulunan bir firmanın böyle sorumsuz bir şekilde nakliye yaptırması halkın büyük tepkisine neden oldu.