Abone Ol

Bilal Erdoğan'ı böyle selamladı: Beyefendi hazretleri

İstanbul'da düzenlenen bir etkinliğe katılan Bilal Erdoğan'ın, 'Sayın Bilal Erdoğan beyefendi hazretleri' diyerek selamlandığı ortaya çıktı.

Bilal Erdoğan'ı böyle selamladı: Beyefendi hazretleri

İstanbul Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen "Son büyük sultan Abdülhamid Han'ı anlamak" etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın, AKP'li Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Mehmet Besim Müftüoğlu tarafından "Sayın Bilal Erdoğan beyefendi hazretleri" ifadeleriyle selamlandığı öğrenildi.

Geçen Cumartesi günü yapılan etkinlikte, "hazret" diyerek bahsedilen Bilal Erdoğan'ın dün Üsküdar'da yaptığı konuşmada, "Tayyip Erdoğan döneminde iyiyiz ama Tayyip Erdoğan'dan sonra ne olacak bunu iyi düşünmemiz lazım. Tayyip Erdoğan'dan sonra kim gelecek değil, her sene darbe mi olacak, koalisyon mu olacak bunu düşünmemiz lazım. Kim gelirse gelsin ülkeyi yönetebilsin. İyi kötü ülkede istikrar sağlayabilsin. Milletin ferasetine de biraz güvenmemiz gerekiyor." ifadelerini kullanması da dikkatlerden kaçmadı.

İşte o video...