Abone Ol

Bihter 6 parmaklı mı değil mi? İşte polemiği bitiren kareler!

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i Beren Saat'in ayağında 6 parmak olduğunun iddia edilmesi üzerine başlayan polemik nihayete erdi

Bihter 6 parmaklı mı değil mi? İşte polemiği bitiren kareler!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Aşk-ı Memnu"da finale doğru heyecan artıyor. Düğün günü yaklaştıkça kontrolden çıkan Bihter, Behlül'ü evlilikten vazgeçirmek için elinden geleni yapıyor.

İŞTE POLEMİĞİ BİTİREN O FOTOĞRAFLAR

HALİD Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden günümüze uyarlanan, başrollerinde Selçuk Yöntem, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre'nin oynadığı "Aşk-ı Memnu" dizisinin son bölümü, 24 Haziran Perşembe akşamı Kanal D ekranında olacak. Bihter'in intiharıyla sonlanması beklenen dizinin yarın akşam yayınlanacak 76'ncı bölümünde ise Bihter ve Behlül, gittikçe daralan tehlike çemberinde yeni bir oyunun içine düşecek. Düğün günü yaklaştıkça öfkesi de kontrolden çıkmaya başlayan Bihter, Behlül'ü evlilikten vazgeçirmek için elinden geleni yapacak. Ve kasadaki CD'ye ulaşan Matmazel, sonunda Behlül'le yüzleşecek.

5 parmaklıymış

"Aşk-ı Memnu"nun Bihter'i Beren Saat, Patos Rolls'un yeni reklam filminde rol aldı. Bir ayağında altı parmağı olduğu iddia edilen ünlü oyuncu, reklam için çıplak ayakla kamera karşısına geçti. Ve güzel oyuncunun her iki ayağında da beş parmağı olduğu bu reklamla ortaya çıkmış oldu.