Abone Ol

Big Brother'da kim elendi?

Star TV'nin yeni yarışması Big Brother Türkiye'de ilk eleme dün akşam yapıldı. Merakla beklenen Big Brother Türkiye'de elenen ilk iki isim dün akşam açıklandı. İşte o detaylar....

Big Brother'da kim elendi?

Tüm dünyada ‘şov programlarının atası’ olarak kabul edilen efsane program ‘Big Brother Türkiye’de dün akşam haftanın ilk eleme heyecanı yaşandı. Haftanın finali’nde; Alphan, Arsel, Onur ya da Sinan, ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden ilk isim olacak. İlk eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye-Haftanın Finali’, Asuman Krause’nin sunumu ile 5 Aralık Cumartasi akşamı ekrana geldi.


Yapılan oylama ile Alphan ve Onur Big Brother Türkiye'de elenen ilk iki isim oldu.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’de ilk eleme heyecanı yaşandı.

‘Kapüşonlular Çetesi’ adlı bir grup kuran ve elemede gizli ittifak kurdukları için Big Brother tarafından cezalandırılan Alphan, Onur ve Sinan’ın dışında Arsel’in de aralarında bulunduğu dört kişiden biri Cumartesi akşamı ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle de veda edmiş oldu.

ELEMELER HALK OYUYLA YAPILDI

Ev halkının, evde kalacak arkadaşlarını seçtiği, halkın da evde kalmasını istediği ismi oyladığı ‘Big Brother Türkiye’de izleyiciler, akıllı telefonlarına ya da tablet bilgisayarına indirdikleri ‘Big Brother Türkiye’ uygulaması ile de, 24 saat ‘Big Brother’ evini izleyebiliyor ve oylamaya katılabildi.

Yarışmacılar;

Tuğra Özer, Çağla Çoban, Seda Gümüşçü, İdil Kaluç, Funda Güven, Gökçen Yurt, gülşen Dinçer, Rezan Denizmen, Hüseyin Kantarcı, Oktay Yavuzarslan, Deniz Kırılmaz, Sinan Aydemir,Onur Aydemir, Arsel şentürk,Yasin Özegemen, Alphan Yuvalı

ALPHAN KİMDİR?

Ailesi ile beraber yaşıyor, ikiz kardeşi var ama kardeşi ile tamamen farklı karakterler olduğunu söylüyor. Salsa ve bachata yapıyor. Alphan düzenli yaşamayı seviyor, odasındaki eşyaların düzeninin bozulması onu rahatsız ediyor. Clark Kent gibi içinde herkese göstermediği çok güçlü bir karakter olduğuna inanıyor. Alphan genç yaşına rağmen, hayatta bir çok tecrübe edindiğini söylüyor. Big Brother Türkiye’nin de onun için büyük bir yaşam tecrübesi olacağını düşünüyor. Kolay kolay sinirlenmediğini belirten Alphan, sakin yapısı ile ev arkadaşları arasında sevileceğine inanıyor. En büyük korkusu herhangi bir işte başarısız olmak. Alphan Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp, eğitimi için kullanmak istiyor.

ARSEL KİMDİR?

Arsel üç kardeşin en küçüğü ve en değerlisi. Babasının tekstil ve yatırım şirketinde kardeşleriyle birlikte çalışıyor. Tenis oynamayı ve sörf yapmayı seviyor. Arsel’in en büyük tutkusu arabaları. Sık sık araba kazası geçiren Arsel son kazasını Big Brother Türkiye elemeleri sırasında geçirdi. Saçları konusunda oldukça takıntılı ve jölesini sürmeden güne başlamıyor. Kendine güveniyor, rakiplerini ticaret zekâsı ile zorlayacağını düşünüyor. Arsel Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp kendi işini kurmayı istiyor.

ONUR KİMDİR?

Babası ile büyüyen onur, hayata dair çok şeyi ondan öğrendiğini söylüyor. Hayvanları sevse de kedilerden korkuyor. Kızlarla flört etmeyi seviyor, Big Brother Türkiye evinde en çok kızları merak ediyor. Diş tellerini de kızlar tarafından beğenildiğini düşündüğü için çıkarmıyor. Türkiye’nin gülmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Onur, çılgınlıklarıyla gönülleri fethedeceğini inanıyor. Onur Big Brother Türkiye’den 1 milyon lirayı kazanıp Dünya’da ayak basmadık yer bırakmak istemiyor.

SİNAN KİMDİR?

14 kardeşi var ve hepsi ülkemizin farklı şehitlerinde yaşam mücadelesi veriyor. Sinan’ın hayattaki en büyük idolü babası. Big Brother Türkiye elemelerine katılabilmek için 3 gün boyunca tırla yolculuk yaparak İstanbul’a geldi. Sinan küçüklüğünden beri bir çok işte çalışarak ailesine destek olmaya çalışmış. Şimdi de üniversiteye gidip ailesinin gururu olmak istiyor. Hayvanları çok seviyor, babası ile birlikte tavşan besliyor. Boş zamanlarında mahalledeki arkadaşları ile futbol oynuyor. Yanından ayırmadığı kolyesinde “zaafım” yazıyor ve bunun hayatının sırrı olduğunu söylüyor. Sinan Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp bütün ailesini bir araya getirmek istiyor.