Abone Ol

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu

‘Big Brother Türkiye’nin dün akşam (Pazar) ekrana gelen, 12. ‘Haftanın Finali’ bölümünde önce eleme, ardından da finale kalma heyecanı ve mücadelesi yaşandı.

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu

‘Big Brother Türkiye’nin 3. haftasında elenen, 10. haftanın finalinde izleyici oylaması ile eve dönen Yasin, 12. haftada izleyicilerden en az oyu aldı ve ‘Big Brother Türkiye’ evine ikinci kez veda etti. ‘Big Brother Türkiye’ tarihinin ilk finalisti, ev halkının yaptığı oylama sonucunda Arsel oldu. Liderlik görevinin galibi Sinan ise, hem ‘Big Brother Türkiye’nin ikinci finalist hem de 13. haftada evin yeni lideri oldu.

İZLEYİCİLER ‘YASİN GİTSİN’ DEDİ
‘Big Brother Türkiye’nin 12.haftasında isimleri eleme listesinde olan Seda, Yasin, Gökçen ve Sinan izleyici oylamasının sonuçlarını büyük bir heyecan, diğerleri ise merak içinde bekledi. Sonuçlar açıklandı ve izleyicilerden en çok oyu Sinan aldı. Seda da ikinci oldu. Bu dakikadan sonra Gökçen ve Yasin için elenme kaygısı daha da arttı. İzleyiciler, Gökçen ile Yasin arasındaki tercihini Gökçen’den yana kullandı. Böylece; 3. haftada elenen, 10. haftanın finalinde Seda ile birlikte izleyicilerden en çok oyu alıp eve dönen Yasin, 12. haftanın finalinde bu kez izleyicilerden en az oyu alıp, ‘Big Brother Türkiye’ evine 2. kez veda etti.

EV HALKI, İLK FİNALİST İÇİN OYLAMA YAPTI
Big Brother, Yasin eve veda ettikten sonra ev halkına seslendi. Ev halkı salonda toplandı. ‘Big Brother’, ev halkına ‘Big Brother Türkiye’nin ilk finalistini kendilerinin belirleyeceğini söyledi ve kuralları anlattı. Buna göre herkes, finalde görmek istediği bir kişinin ismini söyleyecek ve en çok oyu alan ‘Big Brother Türkiye’ tarihinin ilk finalistti olacaktı.

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu - Resim: 1Big Brother Türkiye erken final mi yapıyor?

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu - Resim: 2Big Brother'da Onur Seda’yı öpmek istedi tokadı yedi!


KİM, KİMİ, NEDEN SÖYLEDİ ?
Sinan, ‘Dostum olan ‘Onur’la finale gitmek istiyorum’ dedi. Gökçen, Arsel’i söyledi. Onur, ‘O benim canım ciğerim’ dediği Sinan’ın adını final için söyledi. İdil, ‘O kazanırsa kendim kazanmış kadar sevineceğim’ deyip, Arsel’i söyledi. Arsel, ‘Finalde onu görmek istiyorum’ deyip, İdil dedi. Seda, ‘Ben olmazsam onun birinci olmasını istiyorum’ deyip, Onur’u söyledi. Rezan, ‘Ne olursa olsun ben bu evde dostluklar kurdum. Ben kazanamazsam onun kazanmasını isterim’ deyip, Gökçen’in ismini söyledi. Oylama sonunda, Onur ve Arsel’e 2’şer oy ile en çok oyu alan isimler oldu. ‘Big Brother’, Onur ve Arsel arasında eşitlik olduğu için oylamanın yeniden yapılacağını açıkladı.

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu - Resim: 3İdil Naz Kaluç'un havuz görüntüleri olay oldu

Big Brother Türkiye'nin ilk finalistleri belli oldu - Resim: 4Big Brother İdil Naz Kaluç kimdir?



‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ TARİHİNİN İLK FİNALİSTİ ARSEL
İkinci kez yapılan oylamada, Rezan bu kez Gökçen’i değil, Arsel’i finalde görmek istediğini söyledi. Diğerleri ise, ilk oylamada kimi söyledilerse yine onu söylediler. Rezan’ın desteği ile oy sayısını 3’e çıkaran Arsel, ev halkından en çok oyu alan isim ve ‘Big Brother Türkiye’ tarihinin de ilk finalisti oldu.

SİNAN’A BÜYÜK SÜRPRİZ
‘Big Brother’ hafta içinde yapılan anketin birincisi olan Sinan’a büyük bir sürpriz yaptı. Bahçeye çıkan Sinan, bir anda karşısında babasını gördü. Çok mutlu olan Sinan, gözyaşlarına boğuldu. Sinan’ın babası ev halkıyla da tek tek kucaklaştı ve hepsini çok sevdiğini söyledi. Sinan birincilik ödülü olarak ayrıca, kendisiyle ilgili atılan tweet’lerin bir kısmını görme hakkı da kazandı.

‘PLANÖR’ GÖREVİNDE KIYASIYA MÜCADELE ETTİLER
‘Big Brother Türkiye’nin 2. finalistini ve 13. haftada evin yeni liderini belirleyecek, ‘liderlik görevi’ için, ev halkı Arena’da toplandı. ‘Big Brother’ önce ‘Planör’ görevi verdi. Görev iki turda oynandı. İlk turda; Gökçen, Onur ve Rezan yarıştı. Rezan ilk turun galibi oldu. İkinci turda ise, İdil, Seda ve Sinan yarıştı. İkinci turun galibi ise Sinan oldu.

‘BIG BOTHER TÜRKİYE’NİN 2. FİNALİSTİ VE EVİN YENİ LİDERİ SİNAN ‘Planör’ görevinin galipleri Rezan ve Sinan, ‘Sembol’ görevinde hem ‘Big Brother Türkiye’nin 2. finalisti, hem de 13.haftanın lideri olmak için karşı karşıya geldi. Sinan, daha çok sayıda sembolü eşleştirdi ve hem, ‘Big Brother Türkiye’nin 2. finalisti, hem de 13. haftada evin yeni lideri oldu.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.