Abone Ol

Big Brother Türkiye evinde skandal: İdil ve Arsel öpüşürken yakalandı!

Star Tv'nin yarışma programı Big Brother Türkiye'nin 17 Ocak gecesi yayınlanan bölümünde İdil ve Arsel, baş başa kaldıkları odada birbirleri ile yakınlaştığı sırada başka bir yarışmacı tarafından basıldı.

Big Brother'da İdil ve Arsel öpüşürken basıldı

Big Brother yarışması ilginç haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Yarışmanın 17 Ocak bölümünde ise ilginç görüntüler ekrana geldi.

İdil ve Arsel isimli yarışmacılar yaşadıkları aşkla bilinirken bu kze odada başbaşa iken yakalandılar. Birbirlerine yakınlaştıkları görünen ikili başka bir yarışmacının odaya girmesiyle dudak dudağa iken bir şey olmamış gibi davrandılar.

Kısa süreli panikleyen ikili daha sonra sarmaş dolaş haldeyken bir şey olmamış gibi odadan çıktılar.

İDİL DAHA ÖNCE DE GÜNDEM OLMUŞTU

Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden İdil Naz Kaluç daha öncede havuz görüntüleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Big Brother Türkiye evinde skandal: İdil ve Arsel öpüşürken yakalandı! - Resim: 1Big Brother'da İdil Naz Kaluç'u çıldırtan şaka

İdil Naz Kimdir?

Big Brother yarışmacısı İdil Naz Kaluç 20 yaşında. Öğrencilik hayatını sürdüren İdil Beden Eğitimi bölümünde okuyor. İstanbul'da ailesiyle yaşayan güzel yarışmacı ego sahibi ve hırslı insanlardan hoşlanmadığını söylüyor. İdil ayrıca kendisinin de ego sahibi ve hırslı olduğunu belirtiyor.  Sevdiklerini kimseyle paylaşamayacak kadar kıskanç biri olduğunun altını çizen İdil, “Big Brother Türkiye’ye dost kazanmaya değil, birinci olmaya geldim.” diyecek kadar iddialı.

Big Brother Türkiye evinde skandal: İdil ve Arsel öpüşürken yakalandı! - Resim: 2İdil Naz Kaluç'un havuz görüntüleri olay oldu

Kıyafetlerini özenle seçip, tarzı konusunda asla eleştiri kabul etmiyor. Ruj sürmeden dışarı çıktığında kendisini bakımsız hissediyor. Aklına gelen her şeyi dobra dobra söylemeyi seven İdil, sözünün kesilmesine tahammül edemiyor ve “Tarzım her zaman kıskançlık yaratır.” diyor.

Tenis oynamayı, rüzgâr sörfü yapmayı seviyor. Platonik aşık olmaktan çok korkuyor ama ilgi odağı olmaya bayılıyor. İdil Big Brother Türkiye’den 1milyon lirayı kazanıp ailesiyle paylaşmak istiyor.

Kendi ağzından İdil Naz Kaluç kimdir?

Big Brother İdil Naz, hangi yarışmayla ünlü olmuştu?

İdil Naz Kaluç'tan şaşırtan dekolte itirafı

İdil Naz Kaluç'tan şeytani pozlar