Abone Ol

Beylikdüzü tarlaları nasıl fuhuş yuvası oldu? Kanal 1 kameraları yakaladı!

Beylikdüzü-Haramidere arasındaki tarlalara gelenler güpegündüz önce pazarlık yapıp sonra da ortada fuhuş yapıyor. Kanal 1'in görüntülerinde 20 YTL'ye pazarlanan bu kadınların müşterileriyle tarlaların içinde kaybolduğu yer alıyor

Beylikdüzü tarlaları nasıl fuhuş yuvası oldu? Kanal 1 kameraları...

Kanal 1 İstanbul Beylikdüzü'ndeki tarlalarda gündüz yapılan fuhuşu ekrana getirdi.

Fuhuşa sürüklenen kadınlar gün ışığında E-5 karayolunun yan tarafındaki tarlalarda pazarlanıyor. Kanal 1'in görüntülerinde 20 YTL'ye pazarlanan bu kadınların müşterileriyle tarlaların içinde kaybolduğu yer alıyor.

20 YTL'YE AÇIK HAVADA FUHUŞ

Beylikdüzü-Haramidere arasındaki tarlalara gelenler güpegündüz önce pazarlık yapıp sonra da ortada fuhuş yapıyor.

Arazide fuhuş

E-5 Karayolu kenarındaki boş arazide 5 kadının güpegündüz yoldan geçen sürücülerle yaptığı fuhuş,KANAL 1 kameralarına yakalandı. Kadınlar, parada anlaştıkları sürücülerle, kimseye aldırmadan birlikte oluyor, ardından da yeni müşteriler için yine yol kenarında beklemeye başlıyor. KANAL 1 kameralarının saniye saniye görüntülediği fuhuş, E-5 Karayolu'nun İstanbul Ambarlı yol ayrımında yaşanıyor.

Gün boyu oradalar

Sabah saatlerinden itibaren yolun kenarında müşteri beklemeye başlayan 5 kadın, sürücülerle önce pazarlığa girişiyor, parada anlaştıkları sürücülerle de yol kenarındaki boş arazide bulunan ağaçların altında birlikte oluyor. Bu arada sıradaki müşteri de bu ilişkiyi izliyor. Kadınlar, müşterilerini yolladıktan sonra yenileri için yeniden yol kenarında bekleyişe geçiyor. Gün boyu, otoyol kenarında bekleyen kadınlar, yemeklerini de cep telefonlarıyla sipariş veriyor. Bekleme noktalarına gelen yemeklerini yiyen kadınlar, havanın kararmasıyla meskenlerinden ayrılıyor.

/SABAH