Abone Ol

Beyaz'a bir eleştiri de PKK'dan geldi

Öğretmen Ayşe Çelik'in telefon bağlantısı nedeniyle günlerdir eleştiri bombardımanına tutulan Beyaz'a bir tepki de PKK'dan geldi. PKK sözcüsü Ayata Beyaz'ı imkanlarını kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekle suçladı.

Beyaz'a bir eleştiri de PKK'dan geldi

Beyaz Show’a Ayşe Öztürk ismiyle bağlanan vatandaşın Diyarbakır’da yaşanan çatışmalarla ilgili “İnsanlar ölüyor sessiz kalmayın” sözleri üzerine gündeme oturan programa ilişkin bir değerlendirme de PKK’dan geldi.PKK’nın lider kadrosu arasında yer alan Muzaffer Ayata, Beyaz Show’da yaşananların ardından yaptığı açıklamaları nedeniyle Beyaz’ı eleştirdi. Ayata, “Beyazıt ise kapitalist modernite yaşamında elde ettiği kariyeri ve imkanları kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekte, bir daha böyle bir şey yapmayacağını söylemektedir. Türkiye’de basının ve insanların kendisini nasıl sattığını bu olayla bir daha gördük” ifadelerini kullandı.

“KAPİTALİST MODERNİTE YAŞAMINDA ELDE ETTİĞİ KARİYER”

PKK’nın Avrupa’daki yayınlarından Yeni Özgür Politika’ya yazan Ayata, “Kanal D ve Beyazıt Öztürk bir linç kampanyasından kurtulmak için vatan millet Sakarya nutukları atıyorlar.

Beyaz'a bir eleştiri de PKK'dan geldi - Resim: 1Beyaz Show'da Ayşe öğretmen damgası

Nasıl devletten yana olduklarını ısrarla vurguluyorlar. Beyazıt da her cümlede babasının polis olduğunu söyleyip nasıl devletten yana olduğunu anlatıyor da anlatıyor” derken devamında şunları söyledi: “İşte Türkiye’deki basın da, kişilikler de böyledir. Özel savaş Türkiye’de her şeyi kirletmiştir