Abone Ol

Beyaz TV'de Magazinin Dibi: Hadise'ye Yönelik Belden Aşağı Yorumlara Tepki Yağıyor

Hadise hamilelik haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hamile olmadığını ve bebek tedavisi görmediğini söyledi. Tüm bunlar magazin gündemine bomba gibi düşerken, Beyaz TV ekranlarında Hadise'ye yönelik iğrenç sözler sarf edildi. Magazinci Bilal Özcan, Hadise'nin konserinde giydiği kostümü yayınlayarak, "Hadise Külodunu gösterdi" diye iştahla yorum yaparken programın kadın sunucuları da Bilal Özcan'ı onaylayan sözler ederek tepkilere neden oldular.

Beyaz TV'de Magazinin Dibi: Hadise'ye Yönelik Belden Aşağı Yorumlara Tepki Yağıyor

Hadise-Mehmet Dinçerler evliliğinde çıkan kriz iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşerken, çift hakkında yeni iddialar da ortaya atıldı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Magazin programında magazin yorumculuğu yapan Bilal Özcan, Hadise hakkında korkunç sözler sarf etti. Hadise'nin konser verdiği bir videosunu yayınlayıp yorumlayan Özcan, herkesi şoke etti. Bakın Hadise'nin sahne kıyafeti hakkında neler söyledi? Bilal Özcan'a kadınlardan ve Hadise hayranlarından tepki yağdı.

Evliliklerinde kriz çıkan Hadise-Mehmet Dinçerler çifti zor günlerden geçerken, iddialara göre ikilinin evlerini ayırdığı ve boşanmanın eşiğine geldiği konuşuluyor. Bebek yüzünden tartışma yaşandığı söylensede Hadise hamilelik haberlerine ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak hamile olmadığını ve bebek tedavisi görmediğini söyledi. Tüm bunlar magazin gündemine bomba gibi düşerken, Beyaz TV ekranlarında Hadise yönelik korkunç sözler sarf edildi. Gazeteci Bilal Özcan, Hadise'nin konserinde giydiği kostümü yayınlayarak, "Külodunu gösterdi" yorumuyla herkesi şoke etti.

HADİSE-MEHMET DİNÇERLER KRİZİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Bir konserinde 'Küçük bir yol' şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamayan Hadise, hayranlarını üzerken, 7 ay önce evlendiği eşi Mehmet Dinçerler ile sorun yaşadığı iddia edildi. Eşinin alyansı çıkarmasıyla bu iddialar güçlenirken, Hadise hakkında hamile iddiaları da gündeme geldi.

 BİLAL ÖZCAN'DAN HADİSE'YE YÖNELİK KIZDIRACAK YORUM

Çift henüz ayrılığa dair bir açıklama yapmazken, Beyaz TV ekranlarında her sabah yayınlanan ve yorumculuğunu Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen'in yaptığı Beyaz Magazin'de akıllara durgunluk veren açıklamalar yapıldı.

HADİSE HAKKINDA KORKUNÇ SÖZLER

Hadise'nin bir konserinin yayınladığı anlarını ekranlara taşıyan yorumcular şoke eden yorumlar yaptı. Bilal Özcan, Hadise'nin dans ettiği sırada frikik vermesini ayrılığa yordu şu sözleri sarf etti:

"Hadise'nin evliliğini bitirdiğinin bir başka ispatı Hadise son konserinde külotunu gösterdi. Milyonlara gösterdi. Normalde şort giyiyordu. Hadise'nin poposunu görüyoruz. Mehmet Dinçerler'e gösteriyor popusunu."

O SÖZLERE ELEŞTİRİ YAĞDI

Programda yapılan bu sözle sonrasında çok sayıda tepki yağdı. Gelen eleştiriler arasında "Hadise dava aç" "Bu nasıl bir rezalet" gibi tepkiler geldi.

Müzisyen ve oyuncu Bartu Küçükçağlayan, şarkıcı Hadise'yi kıyafeti üzerinden hedef gösteren magazin yorumcularına esprili bir dille tepki gösterdi.

Kişisel Twitter hesabı üzerinden 'Hadi benim bu saatte başka işim yok. bu nasıl haber ya' notunu düştüğü bir video paylaşan Küçükçağlayan, magazin programında Hadise'nin konser görüntüleri üzerinden yapılan 'boşanma' haberiyle dalga geçti.

"BU NASIL HABER YA..."

Küçükçağlayan, konserde giydiği kıyafet üzerinden Hadise'nin evliliğinin nasıl gittiğine dair çıkarımlar yapan program sunucularını ti'ye aldı.

İşte o paylaşım: