Abone Ol

Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen talk – show programı olan Beyaz Show bu hafta yine birbirinden çok sevilen konuklarıyla ekranlara gelecek. 5 Şubat 2016 Cuma günü yayınlanacak olan Beyaz Show’un konukları kimler olacak? İşte tüm detaylar...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler?

Her bölümüyle izleyiciyi kahkahaya boğan sevilen şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla Beyaz Show bu hafta yine eğlenceli dakikalar yaşatacak. Geçtiğimiz hafta Her Şey Aşktan filmi başrol oyuncularını ve sanatçı Serkan Kaya’yı ağırlayan Beyaz Show’da bu hafta da sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, şimdilerde bir izdivaç programı sunan Zuhal Topal, Aşkım Kapışmak ve yıldızı parlayan Derya Şensoy konuk olarak bulunacak.

Beyaz Show 5 Şubat 2016 Cuma günü 23:15’te Kanal D ekranlarında!

BEYAZ SHOW 5 ŞUBAT CUMA FRAGMANI

MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

1980 Ankara doğumlu olan Mustafa Ceceli, aranjör, albüm yapımcısı ve yapımcı kimliğinin yanı sıra şimdilerde şarkıcı kimliği ile tanınmakta. 2003 senesinde müzik hayatına başlayan Mustafa Ceceli, yapmış olduğu müzik düzenlemeleriyle büyük beğeni kazanmış ve 2007 – 2008 yıllarında iki adet şarkı seslendirerek müzik dünyasına adım atmıştır. Daha sonra  Limon Çiçekleri ismiyle bir single çıkaran Mustafa Ceceli, bu single ile 2009 senesinde MÜ-YAP altın plak ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Daha sonra ard arda albümler çıkarak Mustafa Ceceli, son olarak 2014 senesinde ‘Kalpten’ isimli bir albüm çıkarmıştır. Bengü ile Kapışma isimli bir müzik programında da jüri üyeliği yapan Mustafa Ceceli evli ve bir çocuk babasıdır.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

1976 İstanbul doğumlu olan Zuhal Topal, oyuncu olarak izleyenlerin karşısına çıkmıştır. Zuhal Topal, şimdilerde bir izdivaç programının sunuculuğunu yapmaktadır. Şarkıcı ve müzisyen olan Korhan Saygıner ile evli olan Zuhal Topal, Mimarlık Fakültesi iç mimari bölümünü bitirmiştir.

Oyunculukla ilk olarak Sihirli annem dizisinde canlandırdığı ‘Suzan’ karakteriyle tanışan Zuhal Topal, uzun bir dönem bu dizide rol almasından sonra çeşitli dizilerde izleyici karşısına çıkmıştır. Son olarak Geniş Aile ve Avrupa Avrupa dizisi ile hatırlanan Zuhal Topal’ın bir kızı vardır.

AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?

1979 İstanbul doğumlu olan Aşkım Kapışmak, 12 yaşındayken Arif Sağ müzik evinde konservatuvar eğitimi almıştır. Lise yıllarında bir çok kez sahne deneyimi yaşayan Aşkım Kapışmak, lise eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na devam etti. Ancak bir öğretmeni tarafından okuduğu bölümde mutlu olmadığı görülen Aşkım Kapışmak, öğretmeni sayesinde insan ilişkileriyle alakalı çalışmalar yapmaya yönlendirildi.

Üniversite eğitiminin ardından Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamlayan Aşkım Kapışmak, daha sonra çeşitli yerlerde seminerler verdi ve çalışmalarda bulundu. 2011-2012 sezonunda Buyrun Paylaşalım adlı bir program sunan Aşkım Kapışmak, şimdilerde üniversitelerde, belediyelerde ve özel şirketlerde seminerler düzenliyor.

Kitapları:

Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan

Beni Benimle Aldatır mısın?

Küçük Mutluluklar Kitabı

Hangi Anne Hangi Babasınız?

DERYA ŞENSOY KİMDİR?

1990 İstanbul doğumlu olan Derya Şensoy, Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın en küçük kızıdır. Dokdanlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Derya Şensoy, son olarak Mayıs Kraliçesi dizisinde rol almıştır. Lise eğitimini Amerikan Lisesinde tamamlayan Derya Şensoy sonrasında yurt dışında eğitimine devam etmiştir.

Derya Şensoy Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı filminde de rol almıştır.