Abone Ol

Beyaz Show'da yaşanan protesto olay oldu

Dün akşam yayınlanan Beyaz Show'da yaşanan protesto sosyal medyada olay yarattı. Sosyal medya kullanıcıları konuyla ilgili çok sayıda tweet attı.

Beyaz Show'da yaşanan protesto olay oldu

Kullanıcıların bir kısmı yine Beyazıt Öztürk'e yüklenirken bir kısım kullanıcı ise slogan atan öğrencilere yüklendi.

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları şöyle...

Bilirkişi ‏@bilirkisimsi
Beyaz Show'da bu sefer de teröristler, pkk seviciler slogan atmış. Bunlar üniversitede, ihanet ettikleri devletin bursu ile okuyor!

Selçuk İlter ‏@selcukilteriniz
Beyaz show'da bir kaç densizin yaptığı provokasyon yüzünden Beyazıt Öztürk'ü linç etmeye çalışanlar şunu bilin ki Beyazı size yedirtmeyiz!

A.S.A.B. ‏@AskBandosu
Hala bişeylerin yeri ve zamanını öğrenemedi okul harcı 500 tlyi aşarken gıkı çıkmayıp da Beyaz Show'da Ayşe Öğretmen eylemi yapan öğrenci:S

Süleyman Güney ‏@SuleymanGuneyTR
Dün gece Beyaz Show'da bunların olacağını biliyorduk ama kara propaganda malzemesi yapılma konusu tuhaf. Beyaz olana, kara sürülmez. Ayıp!

Serhan Cem CİVAN ‏@serhan_civan
Beyaz Show'da olanlar yeter. Tek temiz kalmış programı kirletmeye hakkınız yok. Siyaset pisliğine alet etmeyin bu güzel insanı ve programını

Beyaz Show'da yaşanan protesto olay oldu - Resim: 1Beyaz Show'da şok pretesto

seher. ‏@alwayszdmr
Beyaz Show'da dün yine olaylar çıkmış ama ne olursa olsun Beyazıt Öztürk'ü çok seviyorum.

İbrahim Tuna ‏@CarkciKemal
Beyaz Show'da pankart açanları yaka paça dışarı atacağına canlı yayında sahneye alıp ağzını burnunu kırmalıydın Beyaz.Yeminle kral olurdun.

Erkan Akay ‏@aerkanakay
"Bizim" olan herşeye karşı olanların Beyaz Show'da ilk hamleleri tutunca, devamı geldi. Beyaz da bizimdi, yedirmeyecektik.

İlker Türk ‏@ilkeeerturk
Beyaz Show'da , Beyazıt Öztürk'e yapılan saygısızlık.. Gerçekten yazık! Diyecek birşey bulamıyorum...

Fulya Yıldız RTE ‏@fulya1453
Beyaz Show'da yaşananlar tam bir öngörüsüzlük.Kanal D ve Aydın Doğan'ın Beyazıt Öztürk'ü en az 2 hafta tatile yollaması şart #diyorumki

kürşat metehan ‏@kursat_metehan

#Beyaz Show'da bu pisliklerin kirletmedigi tv programları kalmıştı nereye ellerini atarlarlarsa kirletiyorlar meclis universiteler sehirler