Abone Ol

Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk olacak?

Beyaz Show konukları yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala belli oldu. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve yeniden canlı yayınlanan Beyaz Show, bu hafta da birbirinden renkli isimleri ağırlayacak.

Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk olacak?

Beyaz Show konukları yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala belli oldu. Yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve yeniden canlı yayınlanan Beyaz Show, bu hafta da birbirinden renkli isimleri ağırlayacak. Konukların da skeçlerde yer almasıyla kahkaha tufanı yaşanacak. Peki Beyaz Show konukları kimler?

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta; muhteşem şarkıları ile Funda Arar ve "Aile Arasında" filminin başrol oyuncuları Gülse Birsel, Erdal Özyağcılar, Engin Günaydın, Derya Karadaş, Fatih Artman ve Ayta Sözeri konuk olacak.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla her Cuma 23:45’te Kanal D'de olmaya devam edecek...

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk-show programı "Beyaz Show’a geçtiğimiz hafta; "Kardeşim Benim 2" filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz konuk oldu. Beyazıt Öztürk'ün sezon sonunda emekli olacağı ve Beyaz Show'u bırakacağı günün en çok konuşulan haberi olmuştu. Beyaz, bu iddialara canlı yayında yine kendi tarzıyla cevap verdi.

KAHKAHA TUFANI

Beyaz, Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı ‘Kara Sevda’ dizisinin Emmy ödülü almasına rağmen Amerika’ya ödülü almaya gidememesini kafaya takınca olanlar oldu. Burak Özçivit’i özel bir teknikle Emmy Ödül Töreni’ne montajlayan Beyaz, stüdyoda kahkaha tufanına neden oldu. Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından ‘Vatanım Sensin’ dizisinde Pınar Deniz’in herkesten fırça yediği sahneler izleyenleri gülme krizine soktu. Leyla Feray hem güzelliği hem de zarifliğiyle izleyen herkesin beğenisini kazandı.

Bir kafede kulak misafiri olduğu konuşmayı tweet olarak yayınlayarak bir ihaneti gün yüzüne çıkaran Ömer Demir’in yaşadıkları, stüdyoda ve ekran başında bulunan herkesi güldürdü.