Abone Ol

Beyaz Show konukları kimler? Funda Gürses kimdir?

Beyaz Show bu akşam sezon finali yapıyor. Beyaz Show'un bu akşamki konukları ise 3 adam olarak bilinen Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Funda Gürses... Peki, Funda Gürses kimdir?

Beyaz Show konukları kimler? Funda Gürses kimdir?

Beyaz Show bu akşam sezon finali yapacak. Sezon finalinde ise kahkaha tufanı esecek. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç programa konuk olacak. Onlara güzel sesiyle Funda Gürses eşilik edecek.

FUNDA GÜRSES KİMDİR?

3 Ekim 1980 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelen Funda Gürses, ilköğrenimini İzmir'de, orta ve lise öğrenimini Silivri'de tamamladı. Ortaokul yıllarında halk danslarıyla tanışan Gürses, lise çağlarında halk danslarının yanı sıra amatör olarak müzikle de tanıştı. Bu tanışmanın ardından okul korolarında yer aldı.

Müziğe ilgisi çok güçlüydü ve çeşitli kurumlarda şarkı söylemeye başladı. Ailede tek müzikle ve halk oyunlarıyla uğraşan Gürses, ailesinin de desteğini alarak 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musiki Devlet Konservatuarında Türk Halk Oyunları Bölümünü kazandı. Üniversite sürecinde dansın yanı sıra Batı Müziği, Türk Müziği ve Halk Müziği eğitimi alarak, 2002 senesinde üniversiteden iyi dereceden mezun oldu. Gürses, 2003 yılında şehir tiyatrolarında görev aldı.

Profesyonel olarak 1998 yılından itibaren solist ve vokalist olarak çeşitli projelerde yer aldı. İstanbul'da çeşitli mekanlarda ve lokallerde sahne çalışmaları yapan Gürses, bir çok sanatçıya vokalistlik yaptı.

2001 yılında Hakan Altun ile sahne çalışmalarına başlayan Funda Gürses, hale günümüzde de vokalist olarak görevini sürdürmektedir.