Abone Ol

Beyaz Show bu akşam neden yok final mi yaptı?

Kanal D'de yayınlanan talk show programı Beyaz Show bu akşam neden yok final mi yaptı?

Beyaz Show bu akşam neden yok final mi yaptı?

Ekranların fenomen programı Beyaz Show 26 Ocak tarihinde yayınlanacak mı? Cuma geceleri yayınlanan ve uzun yıllardır ekrana gelen Beyaz Show bugün ekrana gelmeyecek. Bir hafta yayınlanıp bir hafta yayınlanmayan Beyaz Show, yayından mı kaldırılıyor?

Beyazıt Öztürk tarafından yıllardır devam eden Beyaz Show bugün ekrana gelmeyecek. Geçen hafta yayınlanan Beyaz Show'un yerine bugün yerli dizi yayınlanacak.

Cuma geceleri izleyicisini ekrana kilitleyen Beyaz Show bu hafta yok mu sorusu artmaya başladı. Her hafta yeni konukları ağırlayan Beyaz Show bu hafta yok. Beyaz Show'un yayınlanmama nedeni ise henüz bilinmiyor.

BEYAZ SHOW FİNAL Mİ YAPACAK?

Vatan'ın haberine göre bir hafta yayınlanan bir hafta yayınlanmayan Beyaz Show'un final yapacağı iddia ediliyor. 22 yıldır yayın hayatına devam eden Beyaz Show ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

BEYAZ SHOW'UN GEÇEN HAFTAKİ KONUKLARI KİMDİ?

Türk rock müziğinin aykırı sesi Pamela Spence, “Ölümlü Dünya” filminin başrol oyuncuları Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve yeni single çalışmasıyla fenomen mandalinacı Veysel Mutlu konuk oldu.