Abone Ol

Best Model Sena, Tolga Karel'in objektifine poz verdi!

FOTO GALERİ- Sezgi Sena Akay, L'variete dergisi için Tolga Karel'in objektifine poz verdi.

Best Model Sena, Tolga Karel'in objektifine poz verdi!

İŞTE SEZGİN SENA AKAY'IN FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Sezgi Sena Akay'ı Best Model Of The World'de kazandığı birincilikle tanıdık. Kısa sürede şöhreti büyüdü, yurt dışı organizasyonları dahil birçok önemli defilede görev alrı. 1.81 boyunda, 85-60-89 ölçülerinde olan, Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde öğrenimine devam eden 19 yaşındaki Akay, L'variete dergisi için Tolga Karel'in objektifine poz verdi.

Yarışmada birinci olup dünyanın en iyi mankeni ödülünü alacağınızı tahmin ediyor muydunuz? Rakiplerinizle kıyasladığınızda kendinizi nasıl değerlendiriyordunuz?

- İlk günden beri hayalini kurduğum tek şey yarışmada birinci olmaktı. Bundan hiç şüphe duymadım. Rakiplerimin içinde kendi ülkelerinde model olan arkdaşlarım vardı fakat bu beni demoralize etmedi çünkü rakibin olduğu yerde rekabet vardır. Rekabet de bana sorarsanız başarıyı tetikleyen en önemli etkenlerden biridir.

Okuduğunuz okul ve bölüm?

- Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde okuyorum.

Best Model Of The World yarışmasında birinci oldunuz. Yarışmadan önce modellik yapıyor muydunuz?

- Hayır. İlk modellik deneyimim yarışma podyumundaydı. Daha önce modellik deneyimim yoktu.

Yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz?

- Kendimi bildim bileli dikkat çekici biriydim. Gün içinde karşılaştığım, tanıdığım tanımadığım birçok insandan aldığım olumlu tepkiler sonucu bu yarışmaya katılmaya karar verdim.

Yarışma süresince ailenizin desteğini aldınız mı?

- Şanslıyım ki ailem hep yanımdaydı.

İLK MODELLİK DENEYİMİM PARİS'TE OLDU
Yarışmada derece almanız hayatınızı nasıl etkiledi?

- Daha sosyal bir hayatın içerisine girdim. Yurt içinde ve yurt dışında mesleğimle alakalı birçok önemli insanla tanıştım. İnsanlar beni daha çok tanımaya başladı ve bu yüzden daha çok sorumluluk hissetmeye başladım.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!